Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Δικογραφία σε βάρος 42χρονου, για φοροδιαφυγή και άλλα αδικήματα

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 42χρονου, για φοροδιαφυγή και άλλα αδικήματα

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 22 Απριλίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 42χρονου, για φοροδιαφυγή και άλλα αδικήματα
Είχε προηγηθεί επιτόπιος έλεγχος σε εταιρεία που λειτουργούσε ως πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη
Από την Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, διαχειριστή και ομόρρυθμου μέλους εταιρείας, για φοροδιαφυγή, παράνομη αποκόμιση περιουσιακού οφέλους και απόκρυψη φορολογητέας ύλης.
Στη δικογραφία περιλαμβάνεται επίσης ένας 32χρονος ημεδαπός, διαχειριστής και ετερόρρυθμο μέλος της εταιρείας για το χρονικό διάστημα από 01-01-2011 έως και 26-05-2011, ο οποίος αναζητείται.
Ειδικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών πραγματοποίησε έλεγχο στο πρατήριο υγρών καυσίμων, που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, κατά τον οποίο συλλέχθηκε υλικό για την περαιτέρω φορολογική έρευνα.
Συγκεκριμένα, ύστερα από την επεξεργασία των ληφθέντων φορολογικών στοιχείων και τη διενέργεια ελεγκτικής επαλήθευσης κλειστής αποθήκης, προέκυψαν οι ακόλουθες παραβάσεις:
Μη έκδοση παραστατικών πώλησης-διακίνησης υγρών καυσίμων συνολικής αξίας 256.405,53 ευρώ, για το χρονικό διάστημα από 01/01/2011 έως και 07/03/2012.
Μη απόδοση Φ.Π.Α. συνολικής αξίας 34.730,80 ευρώ για την χρήση του 2011.
Μη απόδοση Φ.Π.Α συνολικής αξίας 24.242,47 ευρώ για την χρήση του 2012.
Λαθρεμπορία 97.605,55 λίτρων υγρών καυσίμων κατά την οποία οι εκτιμούμενοι δασμοί, φόροι κ.λπ. που στερήθηκε το Δημόσιο για το χρονικό διάστημα από 01-01-2011 έως 31-12-2011 ανέρχονται σε 69.531,71 ευρώ.
Λαθρεμπορία 22.394,77 λίτρων υγρών καυσίμων κατά την οποία οι εκτιμούμενοι δασμοί, φόροι κ.λπ. που στερήθηκε το Δημόσιο για το χρονικό διάστημα από 01-01-2012 έως 07-03-2012 ανέρχονται σε 18.169,58 ευρώ.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr  & financialpolice@hellenicpolice.gr  της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου