Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 4 Μαΐου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ

«Γιατί κ. Γκαγκάτση;»
Ημ/νία Έκδοσης: 03 Μαϊου 2008
Η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ του «σμαραγδένιου» νησιού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει: «Η σιωπή του Διαγόρα τα τελευταία χρόνια για διαιτητικά λάθη ίσως να θεωρείται από πολλούς αδυναμία, δεν είναι όμως πραγματικότητα. Η φιλοσοφία του Διαγόρα είναι απλή και γι’ αυτό αποφεύγει τις ανακοινώσεις κατά διαιτητών ενεργών ή παραγόντων της διαιτησίας, έχοντας εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση. Το ποδόσφαιρο είναι «παιχνίδι λαθών», στο οποίο συμμετέχουν και οι διαιτητές.
Οπότε και τα λάθη που έκαναν τα ερμηνεύαμε και τα δεχόμασταν ως ανθρώπινα. Στην κατηγορία αυτή δεν μπορούμε όμως να συμπεριλάβουμε τον κ. Γαβρίλη του συνδέσμου Αθηνών και τους συνεργάτες του Χαλιάσο και Χατζόπουλο, καθώς και τον «εκπληκτικό τέταρτο διαιτητή κο Λιανδράκη, που διηύθυναν τον αγώνα της ομάδας μας στο Ρέθυμνο. Οι κύριοι αυτοί δεν μπήκαν στο γήπεδο για να εφαρμόσουν τον κανονισμό ποδοσφαίρου, αλλά για να παίξουν ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος και στον αποδεκατισμό της ομάδας μας.
Τα κατάφεραν σε τόσο μεγάλο βαθμό που εξέπληξαν όχι μόνο εμάς, αλλά και όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Δυστυχώς για το άθλημα ο κ. Γαβρίλης βρίσκεται στην κατηγορία των υποψηφίων για Β’ Εθνική. Έπρεπε να είναι ήδη σε αυτή την κατηγορία γιατί απέδειξε στο Ρέθυμνο, με την επέμβαση που έκανε, ότι του αξίζει να πάρει επιστημονικό πτυχίο.
Απευθυνόμαστε στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βασίλη Γκαγκάτση γιατί γνωρίζουμε πόσο προσπαθεί για το καλό του αθλήματος, γιατί το αγαπάει. Έκανε μεγάλες προσπάθειες για να βάλει μια τάξη στην διαιτησία. Να είναι ακριβοδίκαιη και αμερόληπτη. Να μην φέρνει αποτελέσματα κατά παραγγελία, να μην εξυπηρετεί συμφέροντα.
Δεν θα μπούμε στις επιστημονικές λεπτομέρειες αυτής της τετράδας, γιατί είναι πάρα πολλές και θα γίνουμε κουραστικοί. Παρακαλούμε όμως τον πρόεδρο της ΕΠΟ να δει το βίντεο του αγώνα. Αν έχουμε δίκιο να τους στείλει σπίτι τους, αν όχι να τους ανεβάσει κατηγορία.Υστερόγραφο: Απορία. Σε αγώνα ζωής και θανάτου Ν. Αστέρας Ρεθύμνου- Διαγόρας ορίστηκε διαιτητής υποψήφιος για Β’ Εθνική. Στον αγώνα Διαγόρας- Παναχαϊκή, με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον ορίστηκε διαιτητής υποψήφιος για Superleague. Σας λέει τίποτα αυτό;», καταλήγει η ανακοίνωση.
Aρθρο από την εφημερίδα "Η Ημέρα":
http://www.imeranews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου