Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Διεξαγωγή Καμπάνιας με τίτλο #WhatILoveAboutRhodes.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 

Ρόδος 10/08/2020 

ΠΡΟΣ: ΜΜΕ 

Δελτίο Τύπου 

Θέμα: Διεξαγωγή Καμπάνιας με τίτλο #WhatILoveAboutRhodes. 
Ο Δήμος Ρόδου μέσω της Δ/νσης Τουρισμού ανακοινώνει τη διεξαγωγή ψηφιακής καμπάνιας στα κοινωνικά δίκτυα με στόχο την οργανική προβολή της Ρόδου. Η καμπάνια έχει τίτλο #WhatILoveAboutRhodes και αποσκοπεί στο να προβάλλει τη Ρόδο μέσα από τα μάτια και τις εμπειρίες των ίδιων των επισκεπτών του νησιού. Η καμπάνια θα διαρκέσει αρχικά πέντε μήνες, με την προοπτική συνέχισης της για ένα έτος. 
Η καμπάνια είναι της μορφής «Hashtag Campaign», κατά τα πρότυπα του εξωτερικού και θα περιλαμβάνει διαφημιστικά βίντεο από εμπειρίες επισκεπτών και τα οποία θα προβληθούν στα κοινωνικά δίκτυα (Youtube, Instagram, Facebook κ.λπ). Παράλληλα, οι χρήστες θα προτρέπονται να ανεβάσουν το δικό τους βίντεο ή φωτογραφία στα κοινωνικά του δίκτυα κάνοντας χρήση των hashtag #WhatILoveAboutRhodes και #Rhodes με θέμα τι τους αρέσει από τη Ρόδο («what I love about Rhodes»). 
Λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι το «καταναλωτικό ταξίδι» του εν δυνάμει επισκέπτη περνά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα κατά το λεγόμενο στάδιο «ονειροπόλησης», η ύπαρξη πλούσιου περιεχομένου στα κοινωνικά και μάλιστα από επισκέπτες, συμβάλλει στο να παραμείνει η Ρόδος «ψηλά» σε εμφανίσεις προκειμένου να θέλξει τους επισκέπτες που βρίσκονται στο στάδιο της «ονειροπόλησης» (dreaming phase) τώρα και για τους επόμενους μήνες. 
Σκοπός της καμπάνιας δεν είναι απλώς να εμπλουτιστεί το περιεχόμενο που αφορά τη Ρόδο στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και με βίντεο στα οποία οι ίδιοι οι επισκέπτες να προτρέπουν άλλους να επισκεφθούν τη Ρόδο. 
Εξαιρετικά σημαντική σε αυτή την ενέργεια θα είναι η και η συμβολή των ίδιων των πολιτών και των επιχειρήσεων της Ρόδου. Ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Κωνσταντίνος Ταρασλιάς προσκαλεί όλους τους Ροδίτες να συμμετέχουν, ανεβάζοντας και οι ίδιοι τις φωτογραφίες και τα βίντεο τους χρησιμοποιώντας τα hashtag #Rhodes και #WhatILoveAboutRhodes: «Καθένας από εμάς, απολαμβάνει το νησί με το δικό του τρόπο, το βλέπει από τη δική του οπτική και αισθάνεται ευγνώμων που ζει σε αυτό τον τόπο. Ας δώσουμε στους πιστούς καθώς και τους εν δυνάμει επισκέπτες τη δυνατότητα να ονειρευτούν μέσα και από τη δική μας οπτική, με την ελπίδα και το βλέμμα σε ένα δυνατό 2021». 

Επισκευθείτε / Visit: 

Ιστοσελίδα: www.whatiloveaboutrhodes.gr
Ακολουθήστε / Follow: 
Facebook: What I Love About Rhodes 
Instagram: WhatILoveAboutRhodes 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου