Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΟΡΩΝΗΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΑΞΗΣ: 9/2019
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/11/2019
Θέμα 1ο: «Ενημέρωση Προέδρου»
Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το πρώτο θέμα ανέφερε ότι κατά τον τρέχοντα μήνα έγιναν οι παρακάτω εργασίες:
-Ολοκλήρωση – πιστοποίηση της παιδικής χαράς
-Έχουν ολοκληρωθεί οι βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης εκτός από 2 βλάβες που είναι σε εκκρεμότητα
-Περιμένουμε τον εργολάβο για εκτίμηση συντήρησης και αποκατάστασης της οροφής του Δημοτικού Σχολείου από τις Τεχνικές υπηρεσίες
-Με το αριθμ. πρωτ. 16/49345/31-10-2019 συγκροτήθηκε η επιτροπή διοικητικής παραλαβής για χρήση του έργου: «Μετατροπή υφιστάμενου κτιρίου σε κέντρο πολιτιστικών δραστηριοτήτων και Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τ.Κ. Σορωνής».
-Μετά το με αριθμ. πρωτ. 10/59064/31-10-2019 έγγραφο μας προς την Δ/νση Περιβάλλοντος & Πρασίνου για το κλάδεμα των δένδρων, οι υπάλληλοι από την ανωτέρω Δ/νση θα είναι εδώ την Δευτέρα 30-11-2019 για το κλάδεμα
-Με την 5245/2019 απόφαση Δημάρχου έχει συγκροτηθεί επιτροπή για την παρακολούθηση ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων
-Με την αριθμό 5224/2019 απόφαση Δημάρχου έχει δοθεί αρμοδιότητα στους Προέδρους των Κοινοτήτων για τη βεβαίωση γνησίου υπογραφής.
-Μας έχει κοινοποιηθεί η επιστολή της κ. Π. Σ., που κατατέθηκε στον Δήμαρχο Ρόδου, σχετικά με τα ζώα που έχει στην κατοχή της.
- Είχαμε συνάντηση όλοι οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων της Δ.Ε. Καμείρου μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου κ. Φλοσκάκη Νεκτάριου. Συζητήθηκαν και προτάθηκαν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε Πρόεδρος στην Κοινότητά του.
-Με το από 26-11-2019 έγγραφο μας προς τον Δήμαρχο Ρόδου έχουν καταγραφεί η ζημιές που προκλήθηκαν την 25-11-2019 λόγω της κακοκαιρίας.
Θέμα 2ο: «Προμήθεια υλικών για αντικατάσταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού επί της οδού Εμμ. Ξάνθου» 

Αποφασίζει, ομόφωνα
Την καταγραφή των υλικών που χρειάζονται για την αντικατάσταση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού στην οδό Εμμ. Ξάνθου, την προμήθεια των υλικών και την ολοκλήρωση της αντικατάστασης του ηλεκτροφωτισμού με το υπάρχων προσωπικό του Δήμου μας. 
Θέμα 3ο: «Λήψη απόφασης για οριοθέτηση υπάρχοντος δρόμου εντός σχεδίου πόλεως επί νέας κατοικίας προς παραλία – καθαρισμός καλαμιώνων»
Αποφασίζει, ομόφωνα
Την οριοθέτηση του παράλληλου δρόμου με τον δρόμο παραλίας από τοπογράφους μηχανικούς του Δήμου μας, την διάνοιξη του, το στρώσιμο με χαλίκι και τον καθαρισμό των καλαμιώνων. 
Θέμα 4ο: «Οδηγίες για αποθήκευση, συλλογή, μεταφορά απορριμμάτων»
Αποφασίζει, ομόφωνα
Την κυκλοφορία φυλλαδίου της Κοινότητας Σορωνής προς όλους του συγχωριανούς και ειδικά των καταστημάτων για την προσωρινή αποθήκευση-συλλογή-μεταφορά απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών. 
Θέμα 5ο: «Συνάντηση και ενημέρωση με Συλλόγους και φορείς της Κοινότητας Σορωνής για τις εορτές των Χριστουγέννων»
Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το πέμπτο θέμα ανέφερε ότι στη συνάντηση παραβρέθηκαν αντιπροσωπία από τους συλλόγους και φορείς της κοινότητας Σορωνής, τον Αθλητικό Σύλλογο «ΕΥΚΛΗΣ», τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής «ΤΟ ΑΜΠΕΡΝΑΛΙ», το Σύλλογο Γυναικών Σορωνής, τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά, τον ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ και του Συλλόγου Περιβάλλοντος. Κάθε σύλλογος έκφρασε την γνώμη του σχετικά με την διοργάνωση εκδηλώσεων για τις εορτές των Χριστουγέννων. Έπειτα από τα ανωτέρω το τοπικό συμβούλιο θα αποφασίσει για το εορταστικό πρόγραμμα των Χριστουγέννων. 
Θέμα 6ο: «Συντήρηση – απομάκρυνση πυλώνων καλαθοσφαίρισης στα σχολεία (επιτροπή)»
Αποφασίζει, ομόφωνα
Την απομάκρυνση των πυλώνων καλαθοσφαίρισης του Γυμνασίου και Λυκείου Σορωνής και την συντήρηση των πυλώνων καλαθοσφαίρισης του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ.16/61188/11-11-2019 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών του Δήμου Ρόδου, μετά τον έλεγχο της επιτροπής ελέγχου αθλητικών χώρων και χώρων αναψυχής. 
Θέμα 7ο: «Λήψη απόφασης για κοπή δένδρου πίσω από την Κοινότητα Σορωνής»
Αποφασίζει, ομόφωνα
Την αυτοψία από γεωπόνους του Δήμου μας και της υπηρεσίας πρασίνου για την έγκριση του κλαδέματος ή και ακόμα την κοπή του δένδρου που βρίσκεται πίσω ακριβώς από τα γραφεία της κοινότητας. 
Θέμα 8ο: «Διάφορα»
Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το όγδοο θέμα ανέφερε την με αριθμ. πρωτ. 63864/25-11-2019 αίτηση των δημοτών μας Μ. Α. και Τ. Ε. σχετικά με την όχληση στην οποία δέχονται από ενοικιαστή οικίας παραπλεύρως των κατοικιών. Οι αιτούντες δήλωσαν ότι έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία χωρίς αποτέλεσμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου