Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Τα Social Media και το blogging στο επίκεντρο του 7ου Digi.travel EMEA Conference & Expo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Social Media και το blogging στο επίκεντρο του 7ου Digi.travel EMEA Conference & Expo

Το κορυφαίο συνέδριο για την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στον τουρισμό επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά με σημαντικούς ομιλητές και παρουσιάσεις και εστίαση στο χώρο των Social Media και του blogging.

ΑΘΗΝΑ, 18/11/2019 - Η σχέση των Social Media και του blogging με την τουριστική βιομηχανία είναι μερικά από τα κρίσιμα θέματα με τα οποία θα ασχοληθούν οι συμμετέχοντες στο Digi.travel EMEA Conference & Expo 2019, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens Hotel (Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Μεταξουργείο).
Το Digi.travel EMEA Conference & Expo 2019 αποτελεί την “ευρωπαϊκή” έκδοση της σειράς συνεδρίων Digi.Travel, διοργανωτής των οποίων είναι η Travel Media Applications. Το φετινό συνέδριο πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά και η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει σημαντικά ονόματα από την εγχώρια και τη διεθνή τουριστική βιομηχανία.
Μεταξύ των ομιλητών του Digi.travel EMEA Conference & Expo 2019 είναι σημαντικά στελέχη της ελληνικής, αλλά και της διεθνούς αγοράς. Στην ενότητα "Ξενοδοχεία και social media" θα πραγματοποιήσει ομιλία ο κ. Ευάγγελος Χρήστου, καθηγητής Τουριστικού Μάρκετινγκ και Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας & Διοίκησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας με θέμα "Βιωματικό e-marketing στον τουρισμό: Η επόμενη μέρα!", ενώ ο κ. Μενέλαος Πέτροβας, διευθυντής του Ψηφιακού Μάρκετινγκ του Airport Hotel Basel AG στην Ελβετία, θα αναλύσει την τεχνολoγία blockchain και τις λειτουργίες της στο travel industry. Θα ακολουθήσει συζήτηση για τη διαχείριση των Social Media από τα ξενοδοχεία, με συμμετέχοντες τους κ.κ. Αρσένη Πασχόπουλο, Managing Partner της JustOnLine, Χάρη Μπρουσαλιάν, Sales & Marketing Manager του Greek Travel Pages και Τίτη Βελοπούλου, δημοσιογράφο και Travel Blogger.
Όσον αφορά στο ζήτημα της καινοτομίας στα ξενοδοχεία, ο λέκτορας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, υπεύθυνος Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA in Tourism δρ. Σωτήρης Βαρελάς θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα "Eικονική και επαυξημένη πραγματικότητα για καινοτομίας αξίας στους σύγχρονους τουριστικούς οργανισμούς και προορισμούς", ενώ ο κ. Δημήτρης Αργυράκης, γενικός διευθυντής του Airport Hotel Basel AG και πρόεδρος του Worldhotels Switzerland Association, θα μιλήσει για την ψηφιακή τεχνολογία ως μέσο βελτιστοποίησης της τουριστικής βιομηχανίας.
Ενδιαφέρον θα έχει και η παρουσίαση του accelerator του ΞΕΕ για τις startups, ενώ θέματα τουριστικής εκπαίδευσης θα αναλυθούν από τον κ. Χρήστου, τον δρ. Βαρελά, τον κ. Κωνσταντίνο Χανδρινό, Programme Manager for Digital Marketing Academy for Hospitality & Smart Hospitality Center | StudySmart - DMI - AHLEI, τον κ. Ανδρέα Παπαθεοδώρου, καθηγητή Πανεπιστημίου Αιγαίου με γνωστικό αντικείμενο "Βιομηχανική και Χωρική Οικονομική με Έμφαση στον Τουρισμό" και τον κ. Πάρι Τσάρτα, καθηγητή Τουριστικής Ανάπτυξης στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.
Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενότητα "Blog o’clock”, σε συνεργασία με το Travel Vibe, στην οποία η κα Μαρία Κόφου, Travel Blogger και Experience Designer, ο κ. Παναγιώτης Καρδερίνης, Blogger και Content Creator, οι "Greek Nomads" (οι Travel Bloggers Μαριάννα και Χρήστος) και η κα Ειρήνη Φεγγουδάκη, Travel Blogger και Storyteller θα ασχοληθούν με το blogging και τον τουρισμό.
Τα συμπεράσματα του συνεδρίου θα εξεταστούν υπό μορφή συνέντευξης στη σκηνή από τον κ. Αλέξανδρο Βασιλικό, πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου AIROTEL.
Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ) και της Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α (Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου