Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Μιχαήλογλου Κυριαζής: Ζητάω την εμπιστοσύνη σας, μέσω της εκλογικής διαδικασίας της 26ης Μαΐου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αγαπητοί συμπολίτες, 

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης πήρα την απόφαση να συμπαραταχθώ με το Δήμαρχο Ρόδου κ Φώτη Χατζηδιάκο και την παράταξή μας "Ρόδος Δύναμη Πολιτών" με στόχο τη διαμόρφωση της επόμενης μέρας στο νησί μας. 
Η ακαδημαϊκή μου μόρφωση σε Οικονομικά και Διοίκηση σε τρία Ελληνικά Πανεπιστήμια, η επαγγελματική μου σταδιοδρομία, η εμπειρία που απέκτησα από τη θητεία μου ως πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου αλλά πρωτίστως η τεράστια θέληση για συνεισφορά που μου διακατέχει θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα εχέγγυα για να μπορέσω να διαχειριστώ με απόλυτη συνέπεια τόσο τα προβλήματα που παρουσιάζονται όσο κυρίως τις ευκαιρίες που πρέπει να δημιουργήσουμε για την επόμενη μέρα στο νησί μας. Βασικές μου αρχές σε αυτό το ταξίδι θα παραμείνουν ο σεβασμός και η αξιοπιστία. Σεβασμό προς το συμπολίτη και τον τόπο μας και αξιοπιστία προς τα λεγόμενα και τα έργα μας. 
Ως νέος αλλά με πλήρη επίγνωση των δύσκολων καταστάσεων μένω μακριά από επικοινωνιακά τεχνάσματα και θέτω στην κρίση σας την αξιολόγηση μου. Ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε και στην πράξη ότι εμπιστευόμαστε τους νέους, δίνοντας τους τη δύναμη να κάνουν τις μεγάλες τομές που χρειάζεται ο τόπος μας, διορθώνοντας τα λάθη και τις νοοτροπίες του χθες. 

Ζητάω την εμπιστοσύνη σας, μέσω της εκλογικής διαδικασίας της 26ης Μαΐου, προκειμένου να γίνει πράξη η ανανέωση που όλοι επιζητάμε και να στηριχθεί ουσιαστικά η νέα γενιά. 

Με τιμή, 
Μιχαήλογλου Κυριαζής 
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Ενότητας Πεταλούδων 

Βιογραφικό 
Γεννήθηκε το 1989 στο Παραδείσι της Ρόδου όπου και διαμένει μόνιμα. Πατέρας του ήταν ο Στυλιανός Μιχαήλογλου και μητέρα του είναι η Μοσχούλα Ευθυμίου. Έχει τρεις αδελφές, τη Σοφία, τη Δήμητρα και την Κατερίνα. 
Είναι Οικονομολόγος – Executive MBA με σπουδές σε Οικονομικά και Διοίκηση σε τρία Ελληνικά Πανεπιστήμια. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στα Χρηματοοικονομικά τους. Αυτήν την περίοδο απασχολείται ως Διευθυντής στα Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών ΑΕ (Hellenic Duty Free Shops). 
Είναι εν ενεργεία πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου από το 2014. Έχει διατελέσει γραμματέας και δις πρόεδρος στο Σύλλογο Δωδεκανησίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης (2008-2011) και υπήρξε "πρωτεργάτης" και συντονιστής στην κίνηση για ίδρυση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Δωδεκανησίων Φοιτητών. Διετέλεσε επίσης πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Παραδεισίου «Ωρίωνας» (2012-2014) και μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Εφήβων Δωδεκανήσου (2007). Είναι μέλος σε διάφορους συλλόγους της περιοχής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου