Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα 6Χ6, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αιμοδοτών Ρόδου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΡΟΔΟΥ ''ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ'' 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα 6Χ6, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» στα γήπεδα «Μιχάλης Βιτζηλαίος». Οι τελικοί πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, παρουσία της Φιλαρμονικής Καλυθιών και πολλών εκπροσώπων Φορέων και Συλλόγων, καθώς μελών και φίλων του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών. Στο μικρό τελικό, η Μονόλιθος κέρδισε τη Ρούμελη με σκορ 5-4. 
Στο μεγάλο τελικό, η ομάδα των Αιμοδοτών νίκησε την ομάδα του Πυροβολικού με σκορ 8-5. Των τελικών προηγήθηκε παρέλαση των ομάδων, ενώ μετά τα παιχνίδια έγιναν οι απονομές στις τέσσερις πρώτες ομάδες. Δόθηκαν αναμνηστικά στις υπόλοιπες οκτώ ομάδες του τουρνουά, όπως και στους διαιτητές των αγώνων Δημήτρη Τσοπανάκη, Αντώνη Θεοδοσίου, Σπύρο Τσέτσο, Ηλία Βασιλαράκη και Σταμάτη Αντωνά, ενώ αναμνηστικά δόθηκαν στον κ. Μπάμπη Λάμπρου, με τις ιδιαίτερες ευχαριστίες για την ΕΠΣΔ και τον ΣΔΠΔ. Επίσης, αναμνηστικό δόθηκε και στην κα. Μαρία Τσιμέττα για το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, παράρτημα Ρόδου. Παραβρέθηκαν, η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τουρισμού κα. Μαριέτα Παπαβασιλείου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο Αντιδήμαρχος κ. Σάββας Καλαθενός, ο πρόεδρος του τμήματος HJ-33 της Ahepa Hellas Ρόδου και ΤΕΕ κ. Αντώνης Γιαννικουρής, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Θέμης Καλαμάτας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Στυλιανού, ο δικηγόρος και διδάκτωρ Πανεπιστημίου κ. Νικήτας Μπόλκας. Οικοδεσπότες της βραδιάς, ήταν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» κ. Φιλήμονας Νικολάου με τους συνεργάτες του. 
Το τουρνουά διοργανώθηκε με 12 ομάδες και με στόχο και σκοπό, την σύσφιξη των σχέσεων Φορέων και Συλλόγων του νησιού της Ρόδου, όπως και για την κάλυψη μέρος των οικονομικών αναγκών του Συλλόγου. Όπως αποκάλυψε ο κ. Νικολάου στον χαιρετισμό του, το επόμενο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τον φθινόπωρο και θα γίνει σε δύο γύρους. Ευχαρίστησε ακόμη όλες τις ομάδες και τους φορείς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, την Ομοσπονδία των πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, τους χορηγούς ΑΣΠΡΑΚΗΣ - ΚΟΛΕΓΙΑΝΝΗΣ "ΑΡΙΣΤΟΝ ΡΟΔΟΥ" Α.Β.Ε.Ε. και Παναγροτική. Ακόμη ευχαρίστησε θερμά τα μέλη μας Δέσποινα Αντωναράκη, Παρασκευή Σκαλίδη και Γιώργο Τσάμη για την φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση των αγώνων, καθώς και τους αθλητικογράφους Γεώργιο Αθανασίου και Δημήτρη Δραγάτη .Η βραδιά των τελικών έκλεισε με πυροτεχνήματα, σουβλάκια και δροσερή μπύρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου