Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

"Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου" “Γιατί χαίρεται ο Γιώργος και χαμογελάει πατέρα;“

“Πανηγυρίζουν” σήμερα και αισθάνονται “δικαιωμένοι” οι μετρ της πολιτικής εξαπάτησης, λες και υπήρξε πολίτης που δεν ήθελε να γίνει το έργο της φωταγώγησης με λαμπτήρες Led στα Δωδεκάνησα. 
Κάνοντας το άσπρο-μαύρο, καλύπτουν εντέχνως το γεγονός πως ο διαγωνισμός που έλαβε την έγκριση ήταν αυτός που κατατέθηκε τον Ιανουάριο του 2019, ενώ ο αρχικός φάκελος που κατατέθηκε τον Δεκέμβρη του 2017 επιστράφηκε ως απαράδεκτος και φωτογραφικός! 
Με λίγα λόγια, ο κος Χατζημάρκος αισθάνεται “δικαιωμένος” διότι ο κρατικός μηχανισμός και οι θεσμοί, τον σταμάτησαν και τον ανάγκασαν να αλλάξει τους όρους εκείνους του διαγωνισμού που τον καθιστούσαν φωτογραφικό. 
“Πανηγυρίζει” γιατί αποδείχθηκε τελικά πως ο πρώτος διαγωνισμός ακυρώθηκε στο σύνολό του με την απόφαση 127/2018 του 4ου Κλιμακίου της Ανεξάρτητης Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, με 60σέλιδη μάλιστα αιτιολόγηση 54 συνολικά παρατηρήσεων!!! 
Αν κάποιοι λοιπόν πρέπει να αισθάνονται σήμερα δικαιωμένοι, είναι όλοι αυτοί οι “κύκλοι” όπως τους χαρακτηρίζει ο κύριος Χατζημάρκος, που έδωσαν αγώνα για την τήρηση των διαδικασιών, της διαφάνειας και της νομιμότητας. 
Αν κάποιοι πρέπει να πανηγυρίζουν είναι όλοι αυτοί που στο παρακράτος του φόβου και της παραπληροφόρησης, αντιστάθηκαν και σεβάστηκαν το δημόσιο χρήμα. Και αν κάτι κατέρρευσε είναι τα σχέδια του κου Χατζημάρκου και της παρέας του. 
Η χθεσινή απόφαση είναι νίκη και δικαίωση της ευνομούμενης πολιτείας, του κράτους διαφάνειας και των θεσμών. Όσων δηλαδή με λύσσα πολέμησε πέντε χρόνια και συνεχίζει να πολεμά ο κος Χατζημάρκος. 

Από το Γραφείο Τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου