Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Παρασκευή 13:00 ανοίγουν οι πύλες της Boat & Fishing Show 2019! Δείτε τις συμμετοχές

Το μεγαλύτερο Θαλασσινό Γεγονός της χρονιάς!


29 - 31 Μαρτίου | Helexpo Maroussi
Στην τελική ευθεία για τη μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση με θέμα το Σκάφος, το Ψάρεμα, το Ψαροτούφεκο, τα Watersports και τον Θαλάσσιο Τουρισμό, την διπλή έκθεση ΨΑΡΕΜΑ ΣΚΑΦΟΣ - Boat & Fishing Show που για άλλη μία χρονιά πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την Sea & Tourism Expo.
Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την λειτουργία, την πρόσβαση, τις εκδηλώσεις και την συμμετοχή εκθετών!
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/03/2019 | 13:00 – 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ 30/03/2019 | 10:00 – 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 31/03/2019 | 10:00 – 21.00
Περισσότερα, στο site

Η MERCURY - ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. μεγάλος Χορηγός στην φετινή Boat & Fishing Show 2019!
Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. έχει παρουσία στο χώρο των ειδών εξοπλισμού σκαφών αναψυχής από το 1946 συμπληρώνοντας φέτος 73 χρόνια επιτυχημένης πορείας.
Στη Boat & Fishing Show 2019 θα μπορείτε να κερδίσετε ένα MotorGuide αξίας 457 ευρώ βγαίνοντας μία selfie με τον νέο MERCURY V8!



ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
Όλη η αγορά Ηλεκτρονικών (Βυθόμετρα – Βοηθήματα Ναυσιπλοΐας – Επαγγελματική Αλιεία – Κεραίες – Ραντάρ - Ηλεκτρικές Εξωλέμβιες – Ηλεκτρονικές Άγκυρες – Συστήματα Ήχου - Συστήματα Συναγερμού - Μπαταρίες Σκαφών - Κάμερες Ασφαλείας - Action Cam - Drone κλπ.) συμμετέχουν – εκπροσωπούνται στη φετινή έκθεση!

ΣΚΑΦΗ - ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Όλη η αγορά σκαφών σε μία έκθεση! Βρείτε σκάφη από 2 – 13 μέτρα, βάρκες, ταχύπλοα, φουσκωτά, συμβατικά, εξωλέμβιους κινητήρες, κατασκευαστές σκαφών στη μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας! Ναυτιλιακά και ρουχισμός, ανταλλακτικά, εξοπλισμό σκαφών, πρώτες ύλες κατασκευής - επισκευής σκαφών και συνθετικά πατώματα.

WATERSPORTS
Σε ένα σύγχρονο χώρο 10.000 τμ. οι μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες ειδών WATERSPORTS παρουσιάζουν όλα τα νέα προϊόντα της αγοράς! SUP, Kayak, Θαλάσσια Παιχνίδια, είδη Water Ski & Wakeboard, Boards - Σανίδες, windsurf και kite, στολές, εξοπλισμό, ρουχισμό, και φουσκωτά παιχνίδια για ξενοδοχεία και παραλίες. Πολλές πρώτες παρουσιάσεις μεταξύ των οποίων και watersports κατασκευασμένα στην Ελλάδα.

ΨΑΡΕΜΑ ΑΠΟ ΑΚΤΗ & ΣΚΑΦΟΣ
Οι μεγαλύτερες εισαγωγικές και ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες εξοπλισμού ερασιτεχνικής και επαγγελματικής αλιείας συμμετέχουν – εκπροσωπούνται στη φετινή έκθεση! Δελεαστικές προτάσεις και εκπτώσεις σε είδη εξοπλισμού (ψάρεμα – ψαροτούφεκο) και υπηρεσίες. Εντυπωσιακά σεμινάρια – ημερίδες με θέμα ψάρεμα – ψαροτούφεκο.

ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ
Οι μεγαλύτερες εταιρείες εξοπλισμού Υποβρύχιας Αλιείας και Ελεύθερης Κατάδυσης συμμετέχουν – εκπροσωπούνται στη φετινή έκθεση! Ρεκόρ στις συμμετοχές εκθετών Υποβρύχιας Αλιείας! Περισσότερες από 30 εταιρίες από Ελλάδα και Εξωτερικό! (ρεκόρ συμμετοχών από την Deepex 2014)
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Για την εύκολη και ανέξοδη μεταφορά των επισκεπτών στην έκθεση Boat & Fishing Show 2019 έχουμε φροντίσει πούλμαν όπου ανά μισή ώρα θα μεταφέρει τους επισκέπτες από το σταθμό Νερατζιώτισσας και το αντίστροφο. 

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΔΩ:

Το HELEXPO Maroussi βρίσκεται σε προνομιακή θέση στη καρδιά της Αθήνας επί της Λεωφόρου Κηφισίας 39, κοντά στην έξοδο 11 της Αττικής οδού (Δαχτυλίδι). Με εύκολη πρόσβαση από κάθε σημείο της πόλης και με όλα τα μέσα μεταφοράς.
Για την διευκόλυνσή σας παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ στο Avenue, και δωρεάν πούλμαν από το σταθμό Νερατζιώτισσα. Βρείτε πληροφορίες για το πως θα έρθετε με αυτοκίνητο ή με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εδώ: https://www.boatfishingshow.gr/plhrofories/

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ
Από αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, με τον προαστιακό κατεβαίνετε στο σταθμό Νερατζιώτισσα και από εκεί το λεωφορείο της έκθεσης θα σας μεταφέρει δωρεάν στον εκθεσιακό χώρο.
Από λιμάνι Πειραιά, με τον ηλεκτρικό απευθείας κατεβαίνετε σταθμό Νερατζιώτισσα και από εκεί το λεωφορείο της έκθεσης θα σας μεταφέρει δωρεάν στον εκθεσιακό χώρο.
Από Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας (Οδικώς), μετά τη γέφυρα Μεταμόρφωσης στον επόμενο κόμβο μπαίνετε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση για Μαρκόπουλο. Βγαίνετε στην έξοδο 11 Κηφισίας με κατεύθυνση για Αθήνα στα 400 μέτρα στη δεξιά πλευρά βρίσκεται το HELEXPO MAROUSSI.
Από Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου (Οδικώς), μετά τα διόδια Ελευσίνας μπαίνετε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο - Αεροδρόμιο. Βγαίνετε στην έξοδο 11 Κηφισίας με κατεύθυνση για Αθήνα στα 400 μέτρα στη δεξιά πλευρά βρίσκεται το HELEXPO MAROUSSI.
Συνδυασμός μέσων σταθερής τροχιάς ΗΣΑΠ - ΜΕΤΡΟ. Θα φτάσετε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα. Από εκεί λειτουργεί δωρεάν λεωφορείο της διοργάνωσης που θα σας μεταφέρει στον εκθεσιακό χώρο.
Προαστιακός Σιδηρόδρομος Κιάτο - Αθήνα - Αεροδρόμιο. Φτάνετε στον Σταθμό του προαστιακού Νερατζιώτισσα και από εκεί το λεωφορείο της έκθεσης θα σας μεταφέρει δωρεάν στον εκθεσιακό χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΔΩ:

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ


Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του ΣΕΜΕΞ, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου