Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Σύντομος απολογισμός των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 70 χρόνων του Ε.Κ.Ρ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΔΟΥ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ 

Ρόδος, 31 Ιουλίου 2018 

Συνεδρίασε την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ. 
Στην έναρξη της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος Σ. Χατζησάββας έκανε ένα σύντομο απολογισμό των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 70 χρόνων του Ε.Κ.Ρ., που πραγματοποιήθηκαν στις 21 & 22 Ιουνίου, τις οποίες χαρακτήρισε απόλυτα επιτυχημένες. Στάθηκε ιδιαίτερα στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και επεσήμανε τα σημαντικά συμπεράσματα που προέκυψαν από την παρουσίαση της μελέτης για την απασχόληση στην περιοχή του Νοτίου Αιγαίου, την οποία εκπόνησε το ΙΝ.Ε. – Γ.Σ.Ε.Ε. και η οποία θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για τα Συνδικάτα. 
Αναφέρθηκε επίσης στην ενθουσιώδη υποδοχή που είχε το βιβλίο – λεύκωμα για την ιστορία του Εργατικού Κινήματος της περιοχής μας και ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον δημοσιογράφο Μιχάλη Μαστή για την εξαιρετική δουλειά που έκανε. Το βιβλίο έχει τυπωθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και διανέμεται δωρεάν σε όσους ενδιαφέρονται από τα γραφεία του Ε.ΚΡ. 
Το ΕΚΡ σε συνεργασία με την Α ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΣΟΥ και την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΡΟΔΟΥ, θα διαθέσει αντίτυπο του Λευκώματος, στις βιβλιοθήκες των Γυμνασίων και των Λυκείων, καθώς και στις βιβλιοθήκες των Πολιτιστικών Συλλόγων της Ρόδου. 
Η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ. επιβεβαίωσε την απόλυτη στήριξή της στους αγώνες του Σωματείου των εργαζομένων της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου EUROMEDICA για πλήρη αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους. 
Στηρίζει επίσης τις κινητοποιήσεις του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων «Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ» για υπογραφή ΣΣΕ και καλεί τους οδηγούς να πάρουν μαζικά μέρος στην 24ωρη απεργία που κήρυξε το Σωματείο. 
Το Ε.Κ.Ρ. καλεί την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να υπογράψει ΣΣΕ, που να εξασφαλίζει ικανοποιητικές αποδοχές και ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς στους οδηγούς, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των μεταφορών των τουριστών και την εργασιακή ειρήνη που έχει ανάγκη η περιοχή. 
Τέλος, η Διοίκηση του Ε.Κ.Ρ. αποφάσισε αντιπροσωπεία του να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις των συνδικάτων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου. 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου