Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου. Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια.

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, συνεπείς στη δέσμευσή τους να δρουν κοινωνικά υπεύθυνα σε κάθε ευκαιρία, με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα ήρθαν κοντά στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS της Αττικής, αλλά και του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού».
Τα 530 παιδιά που βρίσκονται υπό τη μέριμνα των δύο ΜΚΟ αποτέλεσαν έμπνευση για τη δημιουργία χειροποίητων λαμπάδων, που με πολλή αγάπη τούς δώσαμε για να τους ομορφύνουμε τις ημέρες αυτές. Επίσης, είμαστε σίγουροι ότι τα βιβλία που τους δωρίσαμε θα τους κρατήσουν συντροφιά και θα τα ταξιδέψουν ανοίγοντας τους πνευματικούς τους ορίζοντες. 
Στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση των δημιουργιών μας και, γιατί όχι, ίσως αποτελέσει το έναυσμα ώστε όλοι μας να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την καλή μας ενέργεια. 
Παράλληλα με αυτή τη δράση οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ στήριξαν για ακόμη μια φορά οικογένειες, που αδυνατούν να ικανοποιήσουν βασικές τους ανάγκες, προσφέροντας τρόφιμα. Συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα για τον εμπλουτισμό βιβλιοθηκών σε όλη τη χώρα, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα βιβλία συμβάλλουν στην πνευματική καλλιέργεια και αποτελούν το ιδανικό μέσο ψυχαγωγίας και την καλύτερη συντροφιά, γι' αυτό όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Οι φιλοζωικές μας ευαισθησίες είναι πλέον γνωστές και σταθερά στηρίζουμε οργανώσεις που περιθάλπουν τους αδέσποτους μικρούς μας φίλους. 
Ακόμη, θέλοντας να δημιουργήσουμε εστίες φιλαναγνωσίας πραγματοποιούμε σχεδόν καθημερινά εκδηλώσεις για τα βιβλία μας σε όλη τη χώρα ‒ σε βιβλιοπωλεία, σε σχολεία και σε κέντρα πολιτισμού. Στόχος μας είναι οι συγγραφείς μας να έρθουν σε επαφή με τους αναγνώστες και να τους μυήσουν στον μαγικό κόσμο του βιβλίου.
Ευχόμαστε σε όλους σας Καλή Ανάσταση, σας ευχαριστούμε που επιλέγετε τα βιβλία μας για τα αναγνωστικά σας ταξίδια και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε κοινωνικά υπεύθυνοι. 
Εκδόσεις Ψυχογιός ΑΕ
Τατοΐου 121 & Σπ. Μερκούρη 1, 144 52 Μεταμόρφωση
τηλ.: 210 28 04 800 // Fax: 210 28 19 550

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου