Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ενημερώνω τους αναγνώστες του Ιστολογίου μου, ότι από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ημέρα των 12των «γενεθλίων» του, σταματά τις πολιτικές αναρτήσεις και θα ασχολείται μόνο με θέματα – κείμενα, φωτογραφίες - που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα τη Ρόδο και τα χωριά της… δεν σταματούν οι αναρτήσεις που έχουν Πολιτιστικό, Ιστορικό, Περιβαλλοντικό χαρακτήρα…

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα επιχείρηση κατά των Ρομά, στο Πάρκο Αγ. Δημητρίου.

Δελτία Τύπου

[28/09/2016]
Νέα επιχείρηση κατά των Ρομά, στο Πάρκο Αγ. Δημητρίου. Καθαρίστηκε και τοποθετήθηκε σιδερένιο πλέγμα στο ρέμα του Ροδινιού. 

Συνεργεία του Δήμου Ρόδου, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, πραγματοποίησαν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, κοινή παρέμβαση με στόχο την απομάκρυνση ομάδας Ρομά, που έχει εγκατασταθεί το τελευταίο διάστημα στις εγκαταστάσεις του πάρκου του Αγ. Δημητρίου στην πόλη της Ρόδου και δημιουργούσε πρόβλημα στους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής. 
Νωρίς το πρωί, παρουσία του δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου, του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κου Μίλτου Παγκά και του τοπικού συμβούλου κου Κώστα Στυλιανού, συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας και των τεχνικών υπηρεσιών, σε συνεργασία με έξι άνδρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» της ΕΛΑΣ, απομάκρυναν τους Ρομά από το χώρο και στη συνέχεια διέκοψαν τις παροχές υδροδότησης και ηλεκτροδότησης του κτιρίου που έκανα αυθαίρετα χρήση το τελευταίο διάστημα, παραβιάζοντας της πόρτες του κτιρίου. 
Πρόκειται για την τρίτη παρέμβαση σε διάστημα δεκαπέντε ημερών που πραγματοποιούν από κοινού οι υπηρεσίες του δήμου Ρόδου σε συνεργασία με την ελληνική αστυνομία και αυτό φανερώνει τις προθέσεις της δημοτικής Αρχής, να διατηρήσει την αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας στην γειτονιά και παράλληλα να δημιουργήσει τις συνθήκες ανάπλασης του πάρκου, με την δημιουργία χώρων άθλησης. Το θέμα αυτό αναμένεται να απασχολήσει προσεχώς το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ρόδου, καθώς υπάρχει η πρόθεση να παραχωρηθεί προς χρήση ο χώρος, σε αθλητικούς συλλόγους της περιοχής.
Στη συνέχεια ο κος Χατζηδιάκος επέβλεψε τον καθαρισμό και τα αποτελέσματα των εργασιών της τοποθέτησης σιδερένιου πλέγματος, κατά μήκος του ρέματος Ροδινιού στην κατάληξη του στην περιοχή του Καρακόνερου (Νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου), το οποίο επιβαρύνεται συνεχόμενα από αναλώσιμα πλαστικά υλικά, κατά τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου