Οι αναρτήσεις

Όλες οι αναρτήσεις των ιστολογίων μου, κοινοποιούνται στο twitter, στο pinterest., στο Google+ καθώς επίσης και στο Facebook.

Αναδημοσίευση...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση...
Αν θέλετε αναφέρετε την πηγή... Αν δεν θέλετε, πάλι φίλοι θα είμαστε!!!

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

ΔΕΔΔΗΕ: Η περιοχή του Αγίου Νικολάου η πλέον ενδεδειγμένη για την κατασκευή του νέου Κέντρου Διανομής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΔΕΔΔΗΕ: Η περιοχή του Αγίου Νικολάου η πλέον ενδεδειγμένη για την κατασκευή του νέου Κέντρου Διανομής στην πόλη της Ρόδου 

Σε συνάντηση εργασίας της «Διαπαραταξιακής Επιτροπής εξέτασης εναλλακτικών προτάσεων για την εγκατάσταση από τη ΔΕΔΔΗΕ νέου Κέντρου Διανομής ρεύματος» με το Δήμαρχο της Ρόδου και εκπροσώπους τοπικών φορέων, παρουσία εκπροσώπου του αρμόδιου Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, συμμετείχε η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016, ανταποκρινόμενη θετικά στην πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, με βασικό θέμα την κατασκευή του νέου Κέντρου Διανομής στην πόλη της Ρόδου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας κ. Ν. Χατζηαργυρίου, ανέπτυξαν λεπτομερώς όλα τα επιμέρους στοιχεία των κατά καιρούς υποβληθεισών εναλλακτικών προτάσεων και ανέλυσαν τα σοβαρά μειονεκτήματα των εναλλακτικών θέσεων για την κατασκευή του νέου Κέντρου Διανομής, τα οποία εστιάζονται κυρίως σε τεχνικά προβλήματα, περιβαλλοντική επιβάρυνση και σε θέματα έγκαιρης κατασκευής του έργου, το οποίο, όπως τονίστηκε ιδιαίτερα, θεωρείται πλέον ζήτημα άμεσης προτεραιότητας για την ομαλή τροφοδότηση της πόλης της Ρόδου με ηλεκτρικό ρεύμα και για την περαιτέρω ανάπτυξή της.
Όπως τόνισε ο κ. Χατζηαργυρίου, το νέο Κέντρο Διανομής είναι απολύτως απαραίτητο για την επαρκή και ασφαλή τροφοδότηση της πόλης της Ρόδου, ενώ επανέλαβε ότι, διαφορετικά, σε περίπτωση βλάβης του Κέντρου Διανομής Ροδινίου που τώρα τροφοδοτεί την πόλη, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για πολύωρες διακοπές.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ παρουσίασε μελέτες με λεπτομερείς μετρήσεις ηλεκτρικών και μαγνητικών πεδίων σε λειτουργούντα σε πόλεις Κέντρα Διανομής, τα αποτελέσματα των οποίων είναι πολλές φορές χαμηλότερα από τα όρια ασφαλούς έκθεσης του κοινού και των εργαζομένων που έχουν τεθεί από την Πολιτεία. 
Επίσης, παρουσιάστηκαν λειτουργούντα Κέντρα Διανομής σε πυκνοκατοικημένα κέντρα μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων καθώς και σε κέντρα πόλεων που παρουσιάζουν, αντίστοιχα με την πόλη της Ρόδου, μεγάλη τουριστική κίνηση και ανάπτυξη, όπως η Λάρνακα, η Λεμεσός και η Αγία Νάπα στην Κύπρο αλλά και το Ηράκλειο της Κρήτης, επιβεβαιώνοντας πως η κατασκευή των Κέντρων Διανομής εντός των πυκνοδομημένων πόλεων που τροφοδοτούν, είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση.
Στον αντίποδα, η κατασκευή Υποσταθμών εκτός των πόλεων που τροφοδοτούν, απαιτεί την κατασκευή πολλών γραμμών Μέσης Τάσης μεγάλου μήκους, που συνήθως δεν είναι εφικτό να υλοποιηθούν, ενώ προκαλούν και σοβαρές περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις χωρίς να διασφαλίζεται η ασφαλής, επαρκής και σταθερή ηλεκτροδότηση.

Αθήνα, 12 Ιουλίου 2016 
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου