Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Με τον Δήμαρχο Ρόδου συναντήθηκε η Διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, παρουσία και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας κας Άννας Ζωάννου, συναντήθηκε σήμερα η Διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Μαρίνος και ο Αντιπρόεδρος κ. Κυριάκος Κασάπης. Στην συνάντηση εκτέθηκαν και συζητήθηκαν ζητήματα, που άπτονται των αναγκών των ιδρυμάτων, σε ότι αφορά τις υποδομές αυτών. Ζητήθηκε από την διοίκηση του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α. η συνέχιση της συνεργασίας και της υποστήριξης του Δήμου σε επίπεδο εκπόνησης μελετών (συνεργασία που ξεκίνησε με την νυν δημοτική αρχή, ο πρώην Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α. κος Σάββας Πεταλάς) και σε επίπεδο προγραμματικών συμβάσεων, για την διευκόλυνση του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α., το οποίο στερείται τεχνικής υπηρεσίας.

Σε πρώτη φάση και μάλιστα ως κατεπείγον, συμφωνήθηκε να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου, η μελέτη νέας πτέρυγας Γηροκομείου, που θα στεγαστεί στα Κολύμπια Ρόδου (πρώην ΚΑΦΚΑ), σε υφιστάμενο κτίσμα, για το οποίο ήδη αυτήν την εβδομάδα θα παραδοθεί η σχετική πρόταση – προμελέτη, από την ιδιώτη Αρχιτέκτονα κα Αριστέα Παπακωνσταντίνου. Το σχετικό έργο θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου, από τους εκτελεστές της διαθήκης και το υπό σύσταση Ίδρυμα της δωρήτριας Πάολας Νεστορίδου,

Επιπροσθέτως συζητήθηκαν και τα ζητήματα των μελετών της μόνωσης, των στηθαίων και της αποκατάστασης των κουφωμάτων του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού (πρώην Ορφανοτροφείου Θηλέων). Ο κος Δήμαρχος, επ’ αυτών, τοποθετήθηκε άμεσα, δίνοντας τις σχετικές εντολές επίσπευσης των διαδικασιών, για την ολοκλήρωση και την παράδοση των μελετών, επικοινωνώντας μάλιστα άμεσα, τόσο με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δώρο Κωνσταντίνου, όσο και με την προϊσταμένη της Διευθύνσεως Μεσαιωνικής Πόλης, κα Άννα Παρασκευοπούλου.

Συζητήθηκαν επίσης κοινωνικές και προνοιακές δράσεις που θα προγραμματιστούν με την αρμόδια αντιδήμαρχο κα Ζωάννου, στο επόμενο χρονικό διάστημα, αφού προηγουμένως την ευχαριστήσαμε για την έως σήμερα συνεισφορά της στα Ιδρύματα, και ως πολίτη και ως Αντιδήμαρχο.

Το ΔΣ του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α., κατόπιν των ανωτέρω ευχαριστεί τον κο Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκρισή του, ευελπιστώντας η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και να παράξει άμεσα και ουσιαστικά αποτελέσματα, προς όφελος των περιθαλπομένων των ιδρυμάτων μας.

Μετά την συνάντησή μας με τον κο Δήμαρχο, συναντηθήκαμε και με την προϊσταμένη της Διευθύνσεως Μεσαιωνικής Πόλης, κα Άννα Παρασκευοπούλου, με την οποία υπήρξε εκτενής συνεργασία και ενημέρωση, κυρίως για την μελέτη αποκατάστασης των κουφωμάτων του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού και επίκεινται και νέες συναντήσεις, για να δρομολογηθούν διάφορα ζητήματα τεχνικής φύσεως, για αυτήν και για άλλες μελέτες.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να συναντηθούμε και με τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, από τον οποίο ήδη σήμερα ζητήθηκε σχετική συνάντηση.

Ρόδος 19-04-2016

Για το ΔΣ του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α.

Ο Πρόεδρος 
Γιάννης Μαρίνος

Ο Αντιπρόεδρος
Κυριάκος Κασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου