Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Επίσκεψη αντιπροσωπείας φορέων στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 αντιπροσωπεία 17 εκπροσώπων των οργανισμών C.O.P.A.E. ILIS (Ελλάδα), CEMEA Aquitaine - Limousin - Poitou Charentes και CEMEA Nord Pas-De-Calais (Γαλλία), OFAJ - L’Office franco-allemand pour la Jeunesse (Γερμανία) και Agiantza (Ισπανία) επισκέφτηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και υπό Εκμετάλλευση Παιδιά.

Οι εκπρόσωποι των ανωτέρω φορέων βρίσκονται στην Αθήνα από τις 16 έως τις 23 Απριλίου 2016 με στόχο την υλοποίηση σεμιναρίου κατά τη διάρκεια του οποίου έρχονται σε επαφή με εκπροσώπους Ελληνικών οργανισμών (κυβερνητικών και μη) με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας και τη συζήτηση και ανάπτυξη συνεργασιών με σκοπό να βρεθούν και λύσεις για τη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, στόχος της επίσκεψής τους είναι η ανάπτυξη ενός δικτύου συνεργασίας σε επίπεδο Ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε σχέση με τον εθελοντισμό, την επαγγελματική κατάρτιση, αλλά και σε σχέση με την συνεργασία των τεσσάρων χωρών (Ελλάδας, Γαλλίας, Γερμανίας και Ισπανίας) στα πεδία της εκπαίδευσης, της ψυχαγωγίας, της υγείας, της κοινωνικής δράσης και του πολιτισμού.

Οι εκπρόσωποι ενημερώθηκαν εκτενώς για τη δράση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα 20 χρόνια λειτουργίας του, καθώς και για τις δράσεις που έχει αναλάβει στο πλαίσιο αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης και προστασίας παιδιών προσφύγων και μεταναστών και ειδικότερα ασυνόδευτων ανηλίκων.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε και επίσκεψη των εκπροσώπων στις εγκαταστάσεις του YouSmile, της εθελοντικής δράσης του οργανισμού για μαθητές και νέους.

Στο προσεχές μέλλον οι εκπρόσωποι των ανωτέρω οργανισμών θα εργαστούν από κοινού με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξεύρεση τρόπων συνεργασίας με στόχο την υλοποίηση προγραμμάτων που άπτονται των δράσεών του.

20/4/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου