Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

Προσκρούσεις Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων στην Κίσσαμο και στην Κυλλήνη

Δημοσιεύθηκε από mme την Δευ, 04/01/2016 - 07:57

- Προσκρούσεις Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων στην Κίσσαμο και στην Κυλλήνη
- Σύλληψη αλλοδαπού στην Κυλλήνη
- Διακομιδή ασθενούς

Προσέκρουσε, απογευματινές ώρες χθες, το Ε/Γ-Ο/Γ “ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ” Ν.ΑΓ. ΝΙΚ. 05, στον λιμενοβραχίονα του λιμένα Κισσάμου Χανίων κατά την διαδικασία απόπλου του για Αντικύθηρα- Κύθηρα- Πειραιά, με δεκαέξι (16) επιβάτες, δύο (02) ΙΧ και δύο (02) Φ/Γ οχήματα λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στην περιοχή.
Αποτέλεσμα τις πρόσκρουσης ήταν η δημιουργία δύο (02) ρηγματώσεων περίπου δύο (02) μέτρων πάνω από την ίσαλο γραμμή στην αριστερή πλευρά του πλοίου ενώ δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση.
Από τη Λιμενική Αρχή Κισσάμου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης Βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολοθούντα το πλοίο νηογνώμονα.
*****
Προσέκρουσε, βραδινές ώρες χθες, το Ε/Γ-Ο/Γ “ΖΑΚΥΝΘΟΣ Ι” Ν.Π. 9684 προερχόμενο από το λιμάνι Ζακύνθου με είκοσι τρεις (23) επιβάτες οκτώ (08) Ι.Χ και τρία (03) Φ/Γ οχήματα, κατά τη διάρκεια ελιγμών πρόσδεσης στον προβλήτα του λιμένα Κυλλήνης.
Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν η πρόκληση μικρής εκτάσεως υλικών ζημιών στο πρυμναίο αριστερό τμήμα του πλοίου και πάνω από την ίσαλο γραμμή, ενώ δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση.
Από τη Λιμενική Αρχή Κυλλήνης που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης Βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολοθούντα το πλοίο νηογνώμονα.
*****
Ένας 36χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, στο αλιευτικό καταφύγιο Κυλλήνης από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
Συγκεκριμένα ο ανωτέρω επιτέθηκε με τα χέρια και με τη χρήση καλωδίου και τραυμάτισε ομοεθνή του αλλοδαπό ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου Ηλείας.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης του Λιμεναρχείου Κατακόλου που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε καλώδιο μήκους 75 εκατοστών.
*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι  της Θάσου στο λιμάνι Κεραμωτής Καβάλας, με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΑΣΟΣ ΙΙΙ» Ν. Π. 11596, 44χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου