Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου.

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Σύσκεψη για τα θέματα του Δημοτικού Κυνοκομείου της Ρόδου

Δελτία Τύπου

[07/12/2015]

Σύσκεψη με το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλοζωικής Ρόδου είχε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Γιώργος Πόκκιας για τα θέματα του Δημοτικού Κυνοκομείου της Ρόδου. Στην συνάντηση συμμετείχαν εκτός του Αντιδημάρχου, η Αντιπρόεδρος του συλλόγου Γεωργία Διμμέλη και τα μέλη Βασιλική Αρμυριώτη, Σταμάτης Ροδίτης καθώς και ο συνεργάτης του Δήμου, Σταύρος Φλαμπουριάρης.
Στην σύσκεψη συζητήθηκαν, η αποπληρωμή της ετήσιας χρηματοδότησης του Δήμου στην Φιλοζωική της Ρόδου για τη λειτουργία του Κυνοκομείου, ο σχεδιασμός για τις παρεμβάσεις στις υποδομές του, η συνεργασία με το Κτηνιατρικό Σύλλογο αλλά και με εθελοντές κτηνιάτρους από όλη την Ευρώπη και το ζήτημα της περισυλλογής των αδέσποτων σκυλιών στο νησί της Ρόδου.
Ο Αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα εκταμιεύθει όλο το ποσό για τη λειτουργία του Κυνοκομείου, ενώ σε επαφή με τις Τεχνικές Υπηρεσίες υπήρξε η διαβεβαίωση ότι ολοκληρώνεται η μελέτη που θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Συζητήθηκε επίσης, η μετακόμιση του καταφυγίου γατιών από την Καλλιθέα σε άλλη περιοχή του νησιού, όπως ζητήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και την Αρχαιολογική Υπηρεσία. Τέλος, έμφαση δόθηκε στην κατασκευή εύχρηστης ιστοσελίδας του Δημοτικού Κυνοκομείου που θα είναι ελκυστική για να βοηθήσει στην υιοθέτηση των αδέσποτων σκυλιών από φιλόζωους της Ρόδου αλλά και εκτός του νησιού.
Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Γιώργος Πόκκιας έκανε κάλεσμα στους φιλόζωους του νησιού για να βοηθήσουν το Κυνοκομείο, τόσο με χορηγίες όσο και με προσωπική εθελοντική εργασία, ενώ εξέφρασε για άλλη μια φορά τη πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να εξετάσει το ενδεχόμενο της δημιουργίας και δεύτερου Κυνοκομείου στο νησί μας, μιας και οι ανάγκες είναι επιτακτικές και πιεστικές. 
Τέλος, προγραμματίζεται για τις επόμενες ημέρες νέα συνάντηση με τη συμμετοχή και του Κτηνιατρικού Συλλόγου της Ρόδου, στο πλαίσιο της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση του ζητήματος των αδέσποτων κατοικίδιων ζώων (σκυλιά, γατιά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου