Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κέρκυρα από το Λιμενικό Σώμα.

Τρί, 17/11/2015
Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κέρκυρα
- Εντοπισμός και διασώσεις αλλοδαπών προσφύγων στη Λέσβο
- Διακομιδές ασθενών
Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, 26χρονος, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του ν.2168/93 περί όπλων.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε έρευνα που διενεργήθηκε στον 26χρονο κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Κέρκυρας προερχόμενο από λιμένα Ηγουμενίτσας, βρέθηκαν στην κατοχή του δεκαεννέα (19) δισκία VULBEGAL των 2mg, χωρίς να φέρει την προβλεπόμενη ιατρική συνταγή, ενενήντα (90) δισκία XANAX των 2mg και εκατό (100) δισκία HIPNOSEDON του 1mg, συνοδευόμενα από ιατρική συνταγή. Επίσης, εντός της συσκευής του κινητού τηλεφώνου που κατείχε ο ανωτέρω, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο ένα (01) αυτοκόλλητο διαδερμικό έμπλαστρο DUROGESIC.
Ακολούθησε νομότυπη κατ' οίκον έρευνα στην οικία του 26χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία (01) γυάλινη συσκευασία, η οποία περιείχε δύο (02) δισκία πιθανόν XANAXτων 2mg, μία (01) δερμάτινη θήκη η οποία περιέχει ένα αυτοκόλλητο διαδερμικό έμπλαστροDUROGESIC, ένα (01) μεταλλικό κουτάλι και μία (01) πλαστική συσκευασία γάλακτος, πιθανόν με υπολείμματα ηρωίνης. Επίσης εντός της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (01) αεροβόλο περίστροφο με πέντε (05) σφαίρες, δύο (02) στιλέτα με μήκος λάμας επτά (07) και δέκα (10) εκατοστά αντίστοιχα, ένα (01) στρατιωτικό μαχαίρι με μήκος λάμας δεκαεπτά (17) εκατοστά και ένας σουγιάς με μήκος λάμας οκτώ (08) εκατοστά.
Τέλος, σε διενεργηθέντα έλεγχο για τον 26χρονο συλληφθέντα, προέκυψε το διοικητικό μέτρο απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.
*****
Στον εντοπισμό και τη διάσωση εκατόν δεκαεπτά (117) αλλοδαπών προσφύγων προέβησαν, βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε διαδοχικά στις θαλάσσιες περιοχές Μυτιλήνης και “ΑΓΡΕΛΙΑΣ” ν. Λέσβου μία (01) πολυεστερική μηχανοκίνητη λέμβο και δύο (02) πνευστές μηχανοκίνητες λέμβους, με ικανό αριθμό επιβαινόντων, σε δυσχερή θέση.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση απάντων των ανωτέρω αλλοδαπών προσφύγων, οι οποίοι αφού μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης, συνελήφθησαν, διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η πολυεστερική λέμβος.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
59χρονης, από το λιμένα Πάρου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ» Ν. Πάρου 77,
83χρονης, από το λιμένα Σκοπέλου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Ρ-Α/Ψ ''ΜΑΡΙΑΝΗ'' Τ.Σ. 119 Α΄ και
77χρονου, από το λιμένα Σερίφου στο λιμένα Φοίνικα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ”, Ν. Νάξου 62.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου