Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ενημερώνω τους αναγνώστες του Ιστολογίου μου, ότι από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ημέρα των 12των «γενεθλίων» του, σταματά τις πολιτικές αναρτήσεις και θα ασχολείται μόνο με θέματα – κείμενα, φωτογραφίες - που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα τη Ρόδο και τα χωριά της… δεν σταματούν οι αναρτήσεις που έχουν Πολιτιστικό, Ιστορικό, Περιβαλλοντικό χαρακτήρα…

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Εργασίες κλαδέματος και καλλωπισμού παρτεριών σε γειτονιές της πόλης της Ρόδου

Δελτία Τύπου
[23/10/2015]

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζει η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Ρόδου να υλοποιεί το πρόγραμμα της για την βελτίωση του αστικού πρασίνου και τον καλλωπισμό των παρτεριών της πόλης μας.

H υπηρεσία σχεδιάζει και προγραμματίζει κάθε φορά σε εβδομαδιαία βάση τις παρεμβάσεις σε συγκεκριμένες περιοχές της πόλης, λαμβάνοντας υπόψη και τα αιτήματα των πολιτών όπως καταγράφονται.

Το τελευταίο δεκαήμερο υλοποιήθηκαν εργασίες κλαδέματος και καλλωπισμού των παρτεριών επί των οδών Κωνσταντινίδη, Ν. Μαυρή, Δενδρινού, Βολονάκη, Μεγ. Κωσταντίνου, Παπανδρέου, Καλαμάτας, Κωνσταντινουπόλεως, 7ης Μαρτίου, κ.α. Επειδή όμως κατά την εκτέλεση εργασιών συχνά παρουσιάζονται προβλήματα με τα διερχόμενα αυτοκίνητα, η υπηρεσία πρασίνου θα προβαίνει σε μικρής διάρκειας, αποκλεισμό των οδών για λόγους ασφάλειας των διερχομένων και των εργαζομένων. Την κατανόηση των πολιτών ζητά ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Κυριαζής, καθώς και τη συμμόρφωση των οδηγών όταν βρίσκουν ενημερωτικά σημειώματα για επικείμενες εργασίες κλαδέματος και την έγκαιρη απομάκρυνση των οχημάτων τους. Είναι συχνό φαινόμενο να μένουν μεμονωμένα ακλάδευτα δέντρα σε οδούς, μετά το πέρας των εργασιών της υπηρεσίας πρασίνου, εξαιτίας των σταθμευμένων αυτοκινήτων.

«Το επόμενο διάστημα θα επιχειρήσουμε στις οδούς : Κοδριγκτώνος, Παλαιολόγου, Ευαγόρα, Σοφούλη, Μιχ. Πετρίδη και συνεχίζουμε και σε άλλες γειτονιές της πόλης. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των συμπολιτών μας, αλλά ζητούμε και την βοήθεια τους, κυρίως με την έγκαιρη απομάκρυνση των οχημάτων τους. Είμαστε διαθέσιμοι για παρατηρήσεις και υποδείξεις αναγκαίων εργασιών στα τηλέφωνα 2241030903 και 2241022345, όπου τα αιτήματα καταγράφονται και συμπεριλαμβάνονται στον προγραμματισμό της υπηρεσίας» δήλωσε ο αρμόδιος για θέματα πρασίνου του Δήμου Ρόδου εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Στέφανος Κυριαζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου