Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Συνελήφθη γιατί, προσποιούμενος τον Αστυκτηνίατρο ενεργούσε ελέγχους!

09-06-2015:
Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας 51χρονος ημεδαπός για απάτη κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφία, αντιποίηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 9 Ιουνίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας 51χρονος ημεδαπός για απάτη κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφία, αντιποίηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
Ο 51χρονος προσποιούμενος τον Αστυκτηνίατρο ενεργούσε ελέγχους σε κρεοπωλεία και αποσπούσε χρήματα για να μην βεβαιώνει τις παραβάσεις που δήθεν διαπίστωνε
Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 51χρονου ημεδαπού κρεοπώλη, ο οποίος κατηγορείται για απάτη κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφία, αντιποίηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας ενημερώθηκε ότι άτομο ενεργούσε ελέγχους σε καταστήματα – κρεοπωλεία, με την ιδιότητα του αστυκτηνίατρου και απαιτούσε χρηματικά ποσά, προκειμένου να μην βεβαιώνει παραβάσεις.
Μάλιστα μετά την καταβολή των χρημάτων υπέγραφε στο βιβλίο αστυκτηνιατρικών επιθεωρήσεων και έθετε σφραγίδα με ονοματεπώνυμο και την επαγγελματική ιδιότητα κτηνιάτρου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Το άτομο αυτό, στο πλαίσιο των ερευνών από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, εντοπίστηκε χθες (08-06-2015) το πρωί στον Πειραιά και συνελήφθη.
Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 51χρονο ημεδαπό κρεοπώλη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε πλαστή ταυτότητα Υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία είχε επικολλήσει τη δική του φωτογραφία, ενώ είχε αναγράψει στοιχεία υπαρκτού ατόμου – κτηνιάτρου. Παράλληλα βρέθηκε πάνω του και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.
Α πό την εξέλιξη της έρευνας προέκυψε ότι ο 51χρονος, από αρχές του τρέχοντος έτους, χρησιμοποιώντας την πλαστή ταυτότητα που είχε καταρτίσει, μετέβαινε συστηματικά σε κρεοπωλεία της Αττικής και ενεργούσε ελέγχους, απαιτώντας χρήματα, για να μην βεβαιώνει τις παραβάσεις που δήθεν διαπίστωνε.
Από τη μέχρι τώρα έρευνα εξακριβώθηκε να έχει διαπράξει τις παρακάτω πράξεις:
  • Την 18/05/2015 ενήργησε έλεγχο σε κρεοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπού στον Πειραιά και για να μην βεβαιώσει παραβάσεις απαίτησε και έλαβε το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα (150) ευρώ.
  • Την 20/05/2015 ενήργησε έλεγχο σε κρεοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπού στο Παγκράτι και για να μην βεβαιώσει παραβάσεις απαίτησε το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ, λαμβάνοντας διακόσια (200) ευρώ.
  • Την 20/05/2015 ενήργησε έλεγχο σε κρεοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπού στο Παγκράτι και για να μην βεβαιώσει παραβάσεις απαίτησε το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα (150) ευρώ, λαμβάνοντας πενήντα (50) ευρώ.
  • Την 22/05/2015 ενήργησε έλεγχο σε κρεοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπού στο Αιγάλεω και για να μην βεβαιώσει παραβάσεις απαίτησε το χρηματικό ποσό των εκατόν πενήντα (150) ευρώ, τα οποία ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε να καταβάλλει.
  • Την 23/5/2015 ενήργησε έλεγχο σε κρεοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπής στο Παγκράτι και για να μην βεβαιώσει παραβάσεις απαίτησε και έλαβε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.
Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας του συλληφθέντα, ο όποιος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί σήμερα (09/06/2015) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου