Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Εγκαινιάστηκε η τουριστική περίοδος 2015 για το νησί της Ρόδου

Δελτία Τύπου

[04/05/2015]
Εγκαινιάστηκε από τον tour operator «Biblio Globus» η τουριστική περίοδος 2015 για το νησί της Ρόδου
Εγκαινιάστηκε από τον tour operator «Biblio Globus» η τουριστική περίοδος 2015 για το νησί της Ρόδου με δύο πτήσεις από τη Ρωσία και συγκεκριμένα μία από τη Μόσχα και μία από την Αγία Πετρούπολη.
Σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας και με τον εισερχόμενο τουρισμό από τη Ρωσία να παρουσιάζει σημαντική μείωση λόγω της υποτίμησης του ρουβλίου και της επιβράδυνσης της τουριστικής οικονομίας που οφείλονται σε έναν μεγάλο βαθμό στις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τη Ρωσία, ο tour operator «Biblio Globus» εργάζεται εντατικά προς την κατεύθυνση της προώθησης της Ελλάδας ως τουριστικό προορισμό για τους Ρώσους τουρίστες, συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση των αφίξεων από τη Ρωσία.
Για το λόγο αυτό διοργανώθηκε στο διεθνή αερολιμένα «Διαγόρας» της Ρόδου εκδήλωση υποδοχής των συγκεκριμένων πτήσεων charter, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κυρία Μαριέττα Παπαβασιλείου- Βακιάνη, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου κύριος Γιώργος Ματσίγκος, ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού κύριος Μπάμπης Παλογιαννίδης και στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.
Σημειώνεται ότι ο tour operator «Biblio Globus» είναι ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους operators που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Το 2014 επισκέφθηκαν μέσω του συγκεκριμένου tour operator για τις διακοπές τους στη Ρόδο 80.000 ταξιδιώτες υψηλής εισοδηματικής στάθμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου