Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Εντοπισμός και συλλήψεις παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών στη Μυτιλήνη, στη Χίο και στην Ηγουμενίτσα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ
Σάββατο, 25 Απριλίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εντοπισμός και συλλήψεις παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών  στη Μυτιλήνη, στη Χίο  και στην Ηγουμενίτσα.
Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μύκονο
Μηχανική βλάβη σκάφους στην Εύβοια – Διακομιδή ασθενών
                        Εκατόν σαράντα τρεις (143) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν,  από πρωινές έως μεσημβρινές ώρες χθες, σε γενόμενη περιπολία στην περιοχή «ΣΥΚΑΜΙΝΕΑ» και στην ορεινή περιοχή «ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ» ν. Λέσβου από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μήθυμνας και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
            Ανωτέρω συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.  
            Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μήθυμνας.
*****
            Δεκαέξι (16) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στην περιοχή  “ΚΑΡΦΑΣ” ν. Χίου, από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
            Συγκεκριμένα, στα πλαίσια περιπολίας στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου εντόπισαν στην ανωτέρω περιοχή δεκαέξι (16) παράνομα εισελθόντες αλλοδαπούς, οι οποίοι συνελήφθησαν διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
            Στους συλληφθέντες πρόκειται να πραγματοποιηθεί διενέργεια ιατρικών εξετάσεων από κλιμάκιο του Γενικού Νοσοκομείου Χίου.
                        Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.
            Επίσης, δεκαέξι (16) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή  “ΟΡΜΟΣ ΛΩ” Βροντάδου ν. Χίου, από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
            Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χίου για την ύπαρξη πιθανόν παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών στην ανωτέρω  περιοχή . Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής σε συνεργασία με στελέχη της Α.Δ. Χίου μετέβησαν στην περιοχή και εντόπισαν τους ανωτέρω, οι οποίοι συνελήφθησαν διότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.
            Στους συλληφθέντες πρόκειται να πραγματοποιηθεί διενέργεια ιατρικών εξετάσεων από κλιμάκιο του Γενικού Νοσοκομείου Χίου.
                        Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.
*****
            Στον εντοπισμό και τη σύλληψη τριάντα εννέα  (39) παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.
            Συγκεκριμένα, ναυαγοσωστικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε  στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ ν. Αγαθονησίου και ν. Φαρμακονησίου, φουσκωτή μηχανοκίνητη λέμβο με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
            Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του  περιπολικού σκάφους Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ προέβη στην ασφαλή περισυλλογή των ανωτέρω παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Φαρμακονήσι και πρόκειται να μεταφερθούν στη Λέρο,
            Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Λέρου.
*****
            Τρεις (03) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
            Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας να προσπαθούν να κρυφτούν σε Φ/Γ όχημα το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων.
            Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
*****
            Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νέο λιμένα Μυκόνου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, 35χρονη, διότι κατά την αποβίβαση της από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο, σε έλεγχο που της έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή της και συγκεκριμένα εντός σακιδίου πλάτης, μία (01) αυτοσχέδια νάυλον συσκευασία μικτού βάρους 810 γρ. περιέχουσα ύποπτη ναρκωτική ουσία, πιθανόν ακατέργαστη  κάνναβη .
            Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε και πρόκειται να αποσταλεί στη Χημική υπηρεσία Σύρου για εξέταση.
*****
            Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μαντουδίου, από τον καπετάνιο του Αντιρρυπαντικού σκάφους «ΤΑΣΟΣ» Ν.Θ. 725 ότι η δεξιά κύρια μηχανή του σκάφους παρουσίασε βλάβη.
             Το ανωτέρω σκάφος προσέδεσε με ασφάλεια στο αλιευτικό καταφύγιο «ΠΗΛΙΟΥ» Εύβοιας, ενώ από τη  Λιμενική Αρχή Μαντουδίου του απαγορεύτηκε η συνέχιση του πλου μέχρι διαπίστωσης αποκατάστασης της βλάβης.
*****
            Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθησαν βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξου, στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν.Ν. 57, ένας 79χρονος αλλοδαπός, ένας 53χρονος, μία 59χρονη και μία 32χρονη, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου