Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ο 2ος Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, στις 26 Απριλίου

Κολοσσοί για τη Ρόδο ήταν οι εκπρόσωποι των αρχών του νησιού που ενημέρωσαν σε συνέντευξη τύπου στην Αθήνα τα ΜΜΕ για το 2ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου 2015.

Η πρόεδρος της οργανωτικής και αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Νοτίου Αιγαίου κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου Βακιάνη αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους τους φορείς για την επιτυχία της διοργάνωσης και τόνισε ότι στόχος είναι ο Μαραθώνιος αυτός να γίνει διεθνώς γνωστός.
“Όταν μια ιδέα, εμπνευσμένη από την αγάπη μιας παρέας για τον τόπο της παίρνει σάρκα και οστά, μόνο περηφάνια μπορεί να προσδώσει, τόνισε, στην ομιλία του ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού κ. Ιωάννης Μαργαρίτης. Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου ‘Roads to Rhodes’ έτσι γεννήθηκε, μεταξύ φίλων, αλλά απλώνει ην αγκαλιά του σε όλους τους λάτρεις των δρομικών αγωνισμάτων.
Το νησί της Ρόδου, ένα στολίδι στην πύλη της Ανατολής, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όλους τους δρομείς, αλλά και τους συνοδούς του. Στόχος μας να προσφέρουμε σε όλους τους νέους επισκέπτες μας μια διαφορετική εμπειρία Μαραθωνίου με μια διαδρομή δίπλα στο κύμα που τερματίζει στο κέντρο της πόλης της Ρόδου. Πλήθος επιλογών από κάθε άποψη, σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, σε προτάσεις δημιουργικής εξόδου, πολιτιστικά και ιστορικά μνημεία καθώς και γαστρονομικών θησαυρών. Τα αγωνίσματα των 5 και 10 χιλιομέτρων αποτελούν την γιορτή του αγώνα και δίνουν τον παλμό σε όλους τους πολίτες του νησιού.”

Στην παρουσίαση επίσης παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικών Σωματείο Σ.Ε.Γ.Α.Σ δωδεκανήσου κ. Βασίλης Ζήκας, ο γενικός διευθυντής του Μαραθωνίου Ρόδου κ. Γιώργος Μιχαλάκης, ο κ. Σέργιος Αϊβάζης πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου και η τρίτη στο πρωτάθλημα Ελλάδος μαραθωνοδρόμος από την ΛέροΟυρανία Ρεμπούλη.

Από τον κ. Μιχαλάκη τονίστηκε, ότι, η διαδρομή θα είναι σε επίπεδο θάλασσας χωρίς ανωφέρειες που επιτρέπει να επιτευχθούν πολύ καλές επιδόσεις και να αυξηθούν οι συμμετοχές των δρομέων. Τα στοιχεία αυτά οδηγούν την Ουρανία Ρεμπούλη στην απόφαση να αγωνιστεί στις 26 Απριλίου στον Μαραθώνιο της Ρόδου, με στόχο να πετύχει χρόνο τουλάχιστον 2 ώρες και 43’ που επιτρέπει την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Εκτός από τους χορηγούς, στην εκδήλωση ξεχώρισε η παρουσία της πρωταθλήτριας Ευρώπης και κατόχου της Πανελλήνιας επίδοσης στο άλμα επί κοντό Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία ως αθλήτρια συλλόγου από τη Ρόδο θα τρέξει στον αγώνα των 5000 μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου