Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ημερομηνία: 20/10/2014 
«ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ». ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΓΙΟ ΑΡΤΕΜΙΟ κ. Χ.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΑΦΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΡΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ ΛΟΥΚΑ (17 κ’ 18/10/2014) ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (19/10/2014)
    Στην εκδήλωση για τον προστάτη Άγιο Αρτέμιο της ελληνικής Αστυνομίας παρέστη σήμερα  στη Ρόδο ο κ. Χ. Κόκκινος . Μετά τον εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμό Ρόδου σε δηλώσεις του σε Μ.Μ.Ε. επισήμανε ότι « σε εποχή που η βία και η εγκληματικότητα βρίσκονται σε έξαρση , η σημερινή ημέρα αφιερώνεται στους αστυνομικούς που έχασαν τη ζωή τους από τρομοκράτες και εγκληματίες αφήνοντας πίσω τους χήρες γυναίκες και ορφανά παιδιά . Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που με αυταπάρνηση έδωσαν τη ζωή τους προκειμένου να διαφυλάξουν το κοινωνικό σύνολο και την έννομη τάξη.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής οφείλουμε ν’ αναγνωρίσουμε την αυτοθυσία τους και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε τα φαινόμενα της βίας και εγκληματικότητας ».        
Στα δημοτικά διαμερίσματα Αφάντου και Σορωνής περιόδευσε στις 17 και 18/10/2014 ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος . Παρέστη στις θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν προς τιμή Αποστόλου και Ευαγγελιστή Λουκά.
Παρακολούθησε τον Εσπερινό και τη θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ρόδου κ.κ. Κυρίλλου και είχε συναντήσεις με αυτοδιοικητικά στελέχη κα τους πολίτες της περιοχής.
Την Κυριακή 19-10-2014 παρακολούθησε μαζί με τα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής  κ.Νικολή Νίκο και τον κ. Κουνάκη Παναγιώτη έναρξη του πρωταθλήματος βόλεϊ Ανδρών της Α2 κατηγορίας και το νικηφόρο ξεκίνημα της ομάδος ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ  έναντι της ομάδος Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης .

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου