Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Έκλεισε ένας κύκλος επιτυχημένων παραστάσεων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητηνίας "Η ΚΑΣΤΕΛΛΟΣ" ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές, που ο καθένας με το δικό του τρόπο συνέβαλε ουσιαστικά ώστε να πραγματοποιηθούν φέτος τρεις επιτυχημένες παραστάσεις!!!

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου έκλεισε ένας κύκλος επιτυχημένων παραστάσεων του θεατρικού έργου "Η Παντούφλα της Πανωραίας",  που παρουσίασε η θεατρική ομάδα Κρητηνίας στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου " Μελίνα Μερκούρη". 
Ο κόπος και η σκληρή δουλειά των ερασιτεχνών ηθοποιών επιβραβεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην κατάμεστη από κόσμο Τάφρο, με το χειροκρότημα και την αγάπη του κόσμου.  Στη σκηνή ζωντάνεψε ένα παραμύθι που μετέφερε τους θεατές, σε μια άλλη εποχή, στην Κρητηνία του Μεσαίωνα. Κάπως έτσι μέσα από το μοναδικό συγγραφικό ταλέντο της συγχωριανής μας Δέσποινας Πεζουβάνη, συνδυάστηκαν άψογα το γέλιο, η παράδοση, η ιστορία του τόπου μας μέσα από το έργο "Η Παντούφλα της Πανωραίας" γραμμένο σε ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο και σε σκηνοθεσία του Κώστα Τρέχα. 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητηνίας "Η ΚΑΣΤΕΛΛΟΣ" ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές, που ο καθένας με το δικό του τρόπο συνέβαλε ουσιαστικά ώστε να πραγματοποιηθούν φέτος τρεις επιτυχημένες παραστάσεις. Η θεατρική ομάδα ιδρύθηκε το 2006 και σε μια πορεία οκτώ ετών, έχει ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά μέσα από τις παραστάσεις που παρουσιάζει, υποσχόμενη και άλλες ακόμα πολλές  εμφανίσεις.
Μέρος των εσόδων της παράστασης δόθηκε στο σύλλογο "Save  an Angel" που πλέον στηρίζει καθημερινά και με κάθε τρόπο, τις οικογένειες συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν τον παιδικό καρκίνο, χαρίζοντας συναισθήματα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Ηθοποιοί: Αρβανίτης Δημήτρης, Διακουράκης Κώστας, Καλούδη Αγγελική, Κορρέ Άννα, Κυριακουλάκης Στέργος, Μανωλάκης Σταύρος, Μαριεττάκης Δημήτρης, Μαυρουδάκη Κατερίνα, Μπάκη Γεωργία, Νικολουδάκη Τριανταφυλλιά, Πεζουβάνη Δέσποινα, Φαρμάκη Κατερίνα, Φραγκίνης Μιχάλης, Χαρτοφύλη Κατερίνα. 

 
Χορευτικά: Ζούνη Αγγελική, Καραγιάννη Βαλεντίνα, Καρναβά Κάτια, Ζούνη Κράσυ. Χορογραφίες: Καραγιαννάκης Γιώργος. 

Σκηνικά: Μανωλάκης Σταύρος. 

Επιμέλεια Ήχου και Φωτισμού : Καραγιάννης Γιώργος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου