Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

«Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ» - Οι δυνατότητες …

Ρόδος, 22 Ιουλίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ» - Οι δυνατότητες …
Η πρώτη κινηματογραφική αίθουσα που υπήρξε ιστορικά στη Ρόδο, ξαναλειτουργεί ως χώρος ενός υπερσύγχρονου, διαδραστικού σινεμά με θέμα αφιερωμένο στο δώρο του Δία προς τον Θεό Ήλιο ... τη Ρόδο!

Η ελληνική εταιρία «9η Διάσταση» ΑΕ τολμά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να επενδύσει στον τόπο μας, δημιουργώντας ένα καινοτόμο θέαμα που ανάλογο του δεν υπάρχει στην Ελλάδα ενώ ελάχιστα σαν αυτό, λειτουργούν σε όλον τον κόσμο. Ο τόπος ωφελείται μέσα από αυτή την επένδυση και λόγω των νέων θέσεων εργασίας που δημιουργήθηκαν, ενώ θα ανοίξουν περισσότερες θέσεις στο μέλλον αλλά και λόγω του ότι το θέαμα αυτό προσθέτει στο τουριστικό προϊόν του τόπου μας. Αποτελεί μία βιωματική εμπειρία για τον τουρίστα που θα «ζήσει» τα σημαντικά ιστορικά γεγονότα της Ρόδου με τρόπο που θα του μείνει αξέχαστος και την εμπειρία του αυτή θα την επικοινωνήσει στη χώρα του, διαφημίζοντας το νησί μας!
Πέρα όμως από την προσφορά στον τουρισμό, ο «Θρόνος του Ήλιου» έχει να δώσει πολλά και στον πολιτισμό και την εκπαίδευση, καθώς, εκτός από το ιστορικό εκθετήριο που λειτουργεί στον προθάλαμο με τις παράλληλες προβολές από τα αρχεία των Ιταλών (που διατέθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας), φιλοδοξεί να φιλοξενήσει και ποικίλες άλλες πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Έτσι, στον ευπροσάρμοστο αυτό πολυχώρο, υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν περιοδικές εκθέσεις, σεμινάρια, ημερίδες και εκπαιδευτικές προβολές. Κάποιες από αυτές τις προβολές θα είναι επίσης τρισδιάστατες, καθώς έχει ήδη συζητηθεί συνεργασία με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, ώστε οι ταινίες ιστορικού χαρακτήρα που προβάλλονται εκεί να ταξιδέψουν και στη Ρόδο, για να δοθεί η δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν οι Ρόδιοι αλλά κυρίως τα παιδιά. Γι’ αυτό το λόγο θα επιδιωχθεί συνεργασία με την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, προκειμένου να συζητηθεί αυτό το ενδεχόμενο όπως και άλλες δημιουργικές δράσεις.
Ο «Θρόνος του Ήλιου» είναι ένα θέαμα που σχεδιάστηκε από Έλληνες και η παραγωγή του έγινε στην Ολλανδία, ενώ πάνω σε αυτό εργάστηκαν πληθώρα ειδικών επαγγελματιών για να βγει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα που αποτελεί προστιθέμενη αξία για το νησί μας, μας κάνει περήφανους και αξίζει να υποστηριχτεί απ’ όλους μας!
Περισσότερες πληροφορίες, όπως και το πρόγραμμα των προβολών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα:

Για το 9D Entertainement Center
Άννα Αχιολά                                                         Τάσος Καρελλάκης
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων                                Υπεύθυνος Επικοινωνίας
9D Entertainment Center – Θεματικό Εκθετήριο
Εθνάρχου Μακαρίου και 25ης Μαρτίου 2 – Ρόδος
www.throneofhelios.com       
Facebook key words:  THRONE OF HELIOS

Τηλ. 22410 76850

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου