Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Προληπτικές Ιατρικές εξετάσεις για τα παιδιά της Πάτμου από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Θέμα: Στο Patmos Aktis προληπτικές Ιατρικές εξετάσεις για τα παιδιά της Πάτμου από το Χαμόγελο του Παιδιού, με την υποστήριξη του Ροταριανού ομίλου Κω.

Στο Patmos Aktis στάθμευσε το κινητό Ιατρείο Ιπποκράτης του Χαμόγελου του Παιδιού και πρόσφερε δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στα παιδιά της Πάτμου από 19/04 έως 22/04/2012 με την υποστήριξη του επιχειρηματία Νίκου Πουλιού και της συζύγου του. Το Χαμόγελο του Παιδιού συνεργάστηκε με τον Ροταριανό όμιλο Κω και τον πρόεδρό του Αλέξανδρο Χριστοδούλου και συμπεριέλαβε τις παρακάτω ειδικότητες ιατρών:

            Παιδίατρο
            Παθολόγο
            Οδοντογιατρό
            Οφθαλμίατρο
            Ωτορινολαρυγγολόγο

Παράλληλα, έγινε ενημέρωση προς τους γονείς για την προσφορά και τα πεδία δράσης του Χαμόγελου του Παιδιού, στο συνεδριακό χώρο του Patmos Aktis Suites& Spa. Το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού αποκτά μεγάλη σημασία και είναι κρίσιμο γιατί οι ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά στα θέματα διαβίωσης και υγείας και ο εθελοντισμός αναγκαίος για την αντιμετώπισή τους και για το μέλλον των παιδιών.

Στο πολυιατρείο εξετάστηκαν  συνολικά 128 παιδιά από τους εθελοντές ιατρούς: Αυριλιώνη Φώτη (Παιδίατρο), Γαβαλά Κατερίνα (Οφθαλμίατρο), Kουλτινιό Κομνηνό (Ωτορινολαρυγγολόγο), Μάκκα Δήμητρα (Οδοντίατρο).

Τα παιδιά αντιμετώπισαν την προληπτική εξέταση σαν ένα παιγχίδι χάρη στις μεθόδους των γιατρών που με υπομονή και αγάπη τα συμβούλευσαν, επικοινώνησαν μαζί τους, έλυσαν απορίες των γονιών και τους έδωσαν οδηγίες για την διατήρηση της σωματικής υγείας τους. Στο τέλος κάθε προληπτικής εξέτασης όλο το προσωπικό και οι εθελοντές γιατροί χάριζαν στα παιδιά ένα δώρο - παιχνίδι μαζί με ένα ζεστό χαμόγελο αγάπης.
Η σημερινή δύσκολη κατάσταση απαιτεί αλληλεγγύη και κοινωνική ευθύνη από τις επιχειρήσεις, συμμετοχή και προσφορά των ανθρώπων, γι’ αυτό η πρωτοβουλία τόσο του Ροταριανού ομίλου Κω, όσο και η υποστήριξη του ζεύγους Πουλιού και του Patmos Aktis, δίνουν μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας προς όλες τις κατευθύνσεις. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου