Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στη Thessaloniki Boat & Fishing Show! Στη μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας!

Η μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας!
Η Boat & Fishing Show για πρώτη φορά στη Βόρεια Ελλάδα
Save the Date! | 4 - 6 Νοεμβρίου 2022
Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η Boat & Fishing Show 2022 και έπειτα από απαίτηση του κοινού, η γιορτή της θάλασσας, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με την διοργάνωση της 1ης ναυτικής έκθεσης για τη Βόρεια Ελλάδα, την ΤHESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, 4 - 6 Νοεμβρίου 2022.
Αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία της Pelagic Expo για να συσπειρώσει τους ανθρώπους της θάλασσας και στην Βόρεια Ελλάδα, ένα μεγάλο κοινό, επαγγελματίες και λάτρεις της θάλασσας, που πλέον θα έχουν την δική τους ναυτική έκθεση.
Η ΤHESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW στοχεύει στην ολοκληρωμένη παρουσίαση των κλάδων της θαλάσσιας δραστηριότητας, το σκάφος, το ψάρεμα, τα θαλάσσια σπορ και τον θαλάσσιο τουρισμό καθώς και να συμβάλλει στη διεύρυνση νέων αγορών και στην επίτευξη νέων συναλλαγών.
Για τους επαγγελματίες, η ΤHESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW θα αποτελέσει την ευκαιρία να παρουσιάσουν σκάφη, προϊόντα και υπηρεσίες σε ένα άλλο ΝΕΟ κοινό, στοχεύοντας στη δημιουργία νέων συνεργασιών στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα καθώς και τις γειτονικές χώρες.
Οι λάτρεις της θάλασσας, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την μεγαλύτερη γιορτή της θάλασσας και στην Βόρεια Ελλάδα, όπου η γεωγραφική θέση της Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζει εύκολη επισκεψιμότητα.
Δηλώστε συμμετοχή στην 1η έκθεση Thessaloniki Boat & Fishing Show!
Η έγκαιρη δήλωση ενδιαφέροντος σας εξασφαλίζει τη συμμετοχή σας και την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών από εμάς. Παρακαλώ κατεβάστε τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τα επιθυμητά τετραγωνικά μέτρα και στείλτε τη στο email: info@boatfishingshow.gr
Boat & Fishing Show 2023
Συνεχίζοντας δυναμικά και το 2023, ήμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τις ημερομηνίες διεξαγωγής της Boat & Fishing Show 2023.
Η τεράστια επιτυχία της BOAT & FISHING SHOW 2022, η οποία διατήρησε τα δικά της προηγούμενα ρεκόρ επισκεψιμότητας, με παράλληλα σημαντική αύξηση σε εκθέτες του κλάδου δικαιολογώντας τον τίτλο της μεγαλύτερης γιορτής της θάλασσας.
Σημαντικές επιχειρήσεις, ναυπηγεία σκαφών, εισαγωγείς - κατασκευαστές ειδών αλιείας, ελεύθερης κατάδυσης όπως και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα watersports, στήριξαν την Boat & Fishing Show 2022, και είχαν την ευκαιρία, μετά από δύο χρόνια να έρθουν σε επαφή με το μεγάλο κοινό των ανθρώπων της θάλασσας και συνεχίζουμε!
Η Boat & Fishing Show 2023, θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας στις 9 - 12 Μαρτίου 2023.
Δηλώστε τώρα συμμετοχή σαν εκθέτης!
Φέτος αναμένεται μεγαλύτερη αύξηση σε συμμετοχή εκθετών! Η έγκαιρη δήλωση ενδιαφέροντος σας εξασφαλίζει τη συμμετοχή σας και την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών από εμάς. Παρακαλώ κατεβάστε τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τα επιθυμητά τετραγωνικά μέτρα και στείλτε τη στο email: info@boatfishingshow.gr
SAVE THE DATES
THESSALONIKI
BOAT & FISHING
SHOW 2022
Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
4 - 6 Νοεμβρίου 2022
BOAT & FISHING
SHOW 2023
MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ
9 - 12 Μαρτίου 2023
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ:
- Είναι η έκθεση που αφορά τους λάτρεις του σκάφους, των θαλάσσιων σπορ, του ψαρέματος και της αυτόνομης κατάδυσης, αλλά και επαγγελματίες - εμπορικούς επισκέπτες.
- Πλαισιώνεται με ένα πλούσιο πρόγραμμα σεμιναρίων αλλά και ημερίδων που αφορούν τη θαλάσσια επιχειρηματικότητα, τη ναυτοσύνη και το ψάρεμα.
- Τελεί υπό την Αιγίδα του ΣΕΜΕΞ, και άλλων φορέων Τουρισμού που θα ανακοινώσουμε σύντομα (το 2022 οι δύο εκθέσεις τελούσαν υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ, του ΣΕΜΕΞ, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου).
- Αποτελεί τη μεγαλύτερη εξειδικευμένη έκθεση με θέμα τη Θάλασσα από το 2011.

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του ΣΕΜΕΞ, του ΕΟΤ, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου