Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Τρίτη 09/11/2021 θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ο.Π.Σ. Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου κατά το οποίο εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και αποφασίστηκαν τα εξής:
· την Κυριακή 24/10/2021 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου μέσω τηλεδιάσκεψης.
· την Τρίτη 09/11/2021 θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβούλιου δια ζώσης (17:00-20:00) στο γραφείο της ΟΠΣ.
· οι υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ θα γίνονται δεκτές μέσω αποστολής e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση opsrodou@gmail.com από 25 έως 30 Οκτωβρίου 2021.
Όπως ήδη γνωρίζετε, η συνεργασία μας με άλλες ομοσπονδίες ήταν καθοριστική, ώστε να δοθεί η άδεια και να ετοιμαστούν τα πρωτόκολλα για την επανεκκίνηση, έστω και με μέτρα προστασίας, από τα αρμόδια Υπουργεία. Ο Πολιτισμός είναι από τους τομείς που επλήγησαν πολύ την περίοδο της πανδημίας. Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι ήταν σε αδράνεια, αλλά δεν ήταν κλειστοί. Η επικοινωνία μας ήταν συχνή, προσπαθώντας να δώσουμε διεξόδους στην αδράνεια και ιδέες όπως καταγραφή λαογραφικών στοιχείων και παραδοσιακής μουσικής, συντήρηση αιθουσών, υλοποίηση προγραμμάτων κτλ. Επανεκκίνηση λοιπόν, με προσοχή και μέτρα προστασίας. Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου θα οργανώσει μια σειρά επαφών με όλους τους αρμόδιους φορείς για να συμπαρασταθούμε ακόμα καλύτερα στο έργο των Συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου