Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοινωθέντα τύπου - Εμβόλια COVID-19: ακρόαση με τους διευθύνοντες συμβούλους των φαρμακευτικών

Εμβόλια COVID-19: ακρόαση με τους διευθύνοντες συμβούλους των φαρμακευτικών
Δελτία Τύπου


Συζήτηση για τη βελτίωση της παραγωγής και παράδοσης εμβολίων COVID-19 © Καγκελαρία της Πρωθυπουργίας της Πολωνίας (KPRM), 2020

Οι ευρωβουλευτές θα συζητήσουν με τις φαρμακευτικές εταιρείες και τους επιτρόπους Breton και Κυριακίδου τρόπους βελτίωσης της ικανότητας παραγωγής και παράδοσης εμβολίων COVID-19.
Την Πέμπτη, τα μέλη των επιτροπών Δημόσιας Υγείας (ENVI) και Βιομηχανίας (ITRE) θα συζητήσουν με εκπροσώπους της φαρμακευτικής βιομηχανίας που συμμετέχουν στην ανάπτυξη, την παρασκευή και την ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου εμβολίων της ΕΕ κατά της νόσου COVID-19.
Πότε: Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, 16.00-19.00 (τοπική ώρα)
Πού: Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, κτίριο Paul-Henri Spaak (3C050) και μέσω τηλεδιάσκεψης
Η πλήρης ημερήσια διάταξη της ακρόασης είναι διαθέσιμη εδώ.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ακρόαση ζωντανά εδώ.
Ενημέρωση για εκπροσώπους των ΜΜΕ
Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 11.30 (τοπική ώρα), η υπηρεσία Τύπου του Κοινοβουλίου θα διοργανώσει τεχνική ενημέρωση για τους δημοσιογράφους πριν από την ακρόαση, με τον πρόεδρο της ENVI Pascal Canfin (Renew, Γαλλία) και τον πρόεδρο της ITRE Cristian Bușoi (ΕΛΚ, Ρουμανία).
Για να συμμετάσχετε στην ενημέρωση, μπορείτε να στείλετε το όνομά σας και το μέσο ενημέρωσης που εκπροσωπείτε στη διεύθυνση envi-press@europarl.europa.eu.

Σχετικές πληροφορίες
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διοργάνωσε σειρά συζητήσεων σε διάφορες επιτροπές, καθώς και σε συνόδους ολομέλειας, σχετικά με διάφορες πτυχές της στρατηγικής εμβολιασμού κατά της νόσου COVID-19. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συζήτησης στην ολομέλεια του Φεβρουαρίου 2021, οι ευρωβουλευτές τόνισαν ότι η ΕΕ πρέπει να συνεχίσει τις συντονισμένες προσπάθειές της για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 και να λάβει επείγοντα μέτρα για την επιτάχυνση της παραγωγής εμβολίων, ώστε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών.
Σύμφωνα με τη στρατηγική εμβολιασμού της ΕΕ, τρία εμβόλια κατά της νόσου COVID-19 έχουν εγκριθεί για χρήση στην ΕΕ μετά από θετικές επιστημονικές συστάσεις του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (BioNTech-Pfizer, Moderna και AstraZeneca). Έχουν συναφθεί ακόμα τρεις συμβάσεις οι οποίες θα επιτρέψουν την αγορά εμβολίων από τις Johnson & Johnson (υποβλήθηκε αίτηση για άδεια κυκλοφορίας υπό όρους), Sanofi-GSK και CureVac (υπό κυλιόμενη επανεξέταση), μόλις αποδειχθεί ότι αυτά τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Ολοκληρώθηκαν επίσης διερευνητικές συνομιλίες με δύο εταιρείες, τη Novavax και τη Valneva.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου