Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για το 21ο Καρναβάλι Σορωνής!!


Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» 
ampernalli.gr 
ampernalli 
e-mail: ampernalli@gmail.com 
Τηλ/Φαξ: 2241041170 
6945566466/6909024622 
Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 

Δελτίο Τύπου 
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για το 21ο Καρναβάλι Σορωνής. Διοργανωτής ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου ‘Το Αμπερνάλλι’ σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 
Διανύουμε πλέον το τελευταίο 10ήμερο και τόσο ο ρυθμός όσο και η ένταση των ετοιμασιών, έχουν κορυφωθεί. Οι ομάδες συνεχίζουν να δουλεύουν πυρετωδώς και οι φίλοι και μέλη του Συλλόγου βοηθούν όπως κάθε χρόνο στο συντονισμό, στο στήσιμο και τις κατασκευές, με στόχο το 21ο Καρναβάλι Σορωνής να είναι αντάξιο της φήμης του και των προσδοκιών του κόσμου, χαρίζοντας και πάλι απίστευτο κέφι και χαρά σε όλες και όλους. 
Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 1 Μαρτίου θα ξεκινήσει στις 14.30 από την άκρη του χωριού (προς Φάνες) και ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο της Σορωνής, θα καταλήξει στη Στέγη του Συλλόγου, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Σορωνής, όπου το γλέντι θα συνεχιστεί με το μουσικό σχήμα KINGS live και Dj set τον TEO TZIMAS. 

Το 21ο Καρναβάλι Σορωνής παρουσιάζουν η ραδιοφωνική παραγωγός Ελεονώρα Δοντά και φυσικά ο dj και ραδιοφωνικός παραγωγός Ματθαίος Χατζηγεωργίου! Ντύνουν την καρναβαλική παρέλαση με τις μουσικές τους επιλογές οι Djs Γιώργος Μανωλάς και Στέργος Κοσμάς. Η Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου και το Σύνολο Κρουστών του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, συμμετέχουν και φέτος στην καρναβαλική παρέλαση. Κλόουν,ταχυδακτυλουργοί και ξυλοπόδαροι δίνουν το παρόν, κερνάνε και διασκεδάζουν τον κόσμο. 
Η στήριξη των χορηγών της διοργάνωσης ήταν και φέτος πολύτιμη. Επιχειρήσεις από όλο το νησί, στήριξαν με όποιον τρόπο μπορούσαν το 21ο Καρναβάλι Σορωνής. Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής ‘Το Αμπερνάλλι’ ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς, έναν προς ένα και ιδιαίτερα τους μεγάλους χορηγούς: 
Γρηγόρης, κατάστημα Σορωνής, ΒΑΠ Κουγιός, Exis Sport Events, Ανυψωτική Δωδεκανήσου, Έπιπλα κουζίνας– Κουφώματα Bella Casa, Κέντρα Ξένων Γλωσσών- Plus English Language Schools, Βιοτεχνία Ενδυμάτων COBEL ΑΒΕΕ, Αρτοποιείο ‘Το Ψωμί Του Παππού’, Μεζεδοπωλείο Μεσοστράτι, Ηλεκτρολογικές εργασίες Νίκος Φλάγκος, Ασφάλειες Ιντερσαλόνικα Ρόδου, Πόρτες παράθυρα Europa– Καλούδης Μιχάλης, Super Market Bazaar Αντωνάκης Κωνσταντίνος, Σχολή Οδηγών Μιχάλης Κασέρης, Ιχθυοπωλείο Πιτροπάκης, Κομμωτήριο Καπνουλλά Χριστίνα & Μαρία,Έπιπλα κουζίνας– κουφώματα Linea in Cucina, Μιχαλάκης Οπτικά,Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Ορφανός Νεκτάριο, Rammos Food Service, Sigma Ασφάλειες Σανσόγλου, Ασφαλιστικός Πράκτορας Ειρήνη Θολοενού, Κατασκευή– Πώληση Ακινήτων Βασίλης & Κάλλιστος Διακογεωργίου, Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Καραγιάννης Κωνσταντίνος, Κέντρο Ξένων Γλωσσών Unicorn, Χρώματα Υδραυλικά- Διακολαμπριανός Μιχάλης, Κρεοπωλείο Στρατής, Φιλολογικό Διδασκαλείο Καρδούλια Καίτη- Τσίκη Ελένη, Βιβλιοχαρτοπωλείο Η Πηγή, Ωδείο Αιγαίου. 
Οι χορηγοί επικοινωνίας: 103,1 Best Fm, Radio 1, Ράδιο Αρχάγγελος, Η Ροδιακή, Η Δημοκρατική, RodosReport, Top Fm, Rodos Info News, ΡΟΔΟΣυλλέκτης (http://rokar-rokar.blogspot.com/), Verena και Radio Galaxy 99-98,6 FM αλλά και πολλές άλλες σελίδες, εφημερίδες και ραδιόφωνα, που στηρίζουν το Σύλλογο για ακόμη μια φορά, προβάλλοντας τη διοργάνωση και ενημερώνοντας τους επισκέπτες του. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ από το Σύλλογο στην εφημερίδα ‘Η Ροδιακή’ που και φέτος δίνει τη δυνατότητα να διανεμηθούν τα φυλλάδια του καρναβαλιού μέσα από την έντυπη έκδοση της στο νησί της Ρόδου. Χορηγός φιλοξενίας το ξενοδοχείο Semiramis. 
Οι δηλώσεις συμμετοχής αρμάτων και πεζοπόρων δεν έχουν κλείσει ακόμη. Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου ‘Το Αμπερνάλλι’ σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλ. 6945566466/ 6909024622 και να ζήσετε από κοντά τη μαγεία του 21ου Καρναβαλιού Σορωνής. 
Περισσότερες πληροφορίες στις ιστοσελίδες μας ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli και στο email:ampernalli@gmail.com. 

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου