Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της ανοικτής ψηφοφορίας για την θεματική "Κορυφαίες Επιλογές" των Best in Rhodes 2020 | Reader's Choice Awards

Δελτίο Τύπου 

Την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, στις 23:59:59, ολοκληρώνεται και τυπικά η Πρώτη Φάση της ανοικτής ψηφοφορίας που τρέχει ήδη από τις 10/01/2020, οπότε και οι κάτοικοι και οι φίλοι της Ρόδου κλήθηκαν να υποδείξουν σε ανοικτό ερωτηματολόγιο τις Κορυφαίες Επιλογές του σε μία σειρά από δημοφιλή προϊόντα, όπως ο καλύτερος καφές, το καλύτερο παγωτό, το καλύτερο σουβλάκι, το καλύτερο κρασί ή το καλύτερο burger. 
Με το κλείσιμο της ψηφοφορίας, η Εκτελεστική Επιτροπή της διαδικασίας, θα προχωρήσει στην επεξεργασία των δεδομένων και θα αναδείξει τις πέντε κορυφαίες επιχειρήσεις σε κάθε κατηγορία, οι οποίες θα τεθούν εκ νέου προς ψήφιση στο Ροδιακό Διαδικτυακό κοινό, από τις 07 έως και τις 16/02/2020, με σκοπό να αναδειχθούν οι καλύτερες σε κάθε κατηγορία, πάντα σύμφωνα με την γνώμη των κατοίκων και επισκεπτών της Ρόδου. 
Μέχρι σήμερα, δεκαπέντε και πλέον ημέρες ανοικτής ψηφοφορίας, οι διοργανωτές της διαδικασίας δηλώνουν εξαιρετικά ικανοποιημένοι με την προσέλευση του κοινού. Η προσέλευση βασίζεται στην εκστρατεία ενημέρωσης των διοργανωτών, των χορηγών επικοινωνίας και των ίδιων των επιχειρήσεων που πιθανόν θέλουν να επιδιώξουν μία αντίστοιχη διάκριση. Υπενθυμίζεται, ότι η διαδικασία ψήφισης είναι μία θωρακισμένη τεχνικά και δεοντολογικά διαδικασία που δεν επιτρέπει πολλαπλές ψήφους, και είναι εντελώς ανώνυμη για τους συμμετέχοντες στη διαδικασία και διενεργείται μέσα από το δημοφιλές εργαλείο Google Forms. 
Την πρωτοβουλία και ευθύνη της διαδικασίας Best in Rhodes 2020 | Reader’s Choice Awards έχει το rhodes.online, μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στη Ρόδο, τον πολιτισμό, την τοπική κοινωνία, ιδιοκτησίας της mgk.advertising. Την προσπάθεια στηρίζουν τεχνικά το Nettings Agency, ως Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων, το δικηγορικό γραφείο της Μαρίας-Ελίζας Θεοδώρου ως νομικός σύμβουλος, το Ροδιακό Κέντρο Ιστορικών και Κοινωνικών Ερευνών - Rhodes Project, ως σύμβουλος μεθοδολογίας και το λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο Iraklidis & associates. 
Την προσπάθεια ήδη στηρίζουν επίσης ως χορηγοί επικοινωνίας: η εφημερίδα Δημοκρατική, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Notos News 97,8, Top FM Δωδεκανήσου 102,4, Μελωδία Ρόδου 104,9, το περιοδικό Λωτός και οι ιστοσελίδες RodosEvents.gr, Rodos.Nu, flust.gr και Rhodes in Style. 
--
Best in Rhodes 2020 | Reader's Choice Awards 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου