Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Η Ρόδος στο επίκεντρο διεθνούς εκπαίδευσης στην ιατρική διαχείριση κρίσεων

09/10/2019

Έλληνες και ξένοι διακεκριμένοι Χειρουργοί Τραύματος, Επειγοντολόγοι και ιατροί άλλων ειδικοτήτων από 10 χώρες με μεγάλη ακαδημαϊκή και πρακτική εμπλοκή στην παροχή επείγουσας ιατρικής φροντίδας μετά από καταστροφικά γεγονότα, θα συμμετάσχουν στις διακλαδικές ασκήσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ρόδο στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2019.
Την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 στις 12.00 πμ στο λιμάνι της Ρόδου θα πραγματοποιηθεί διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας διαχείρισης τρομοκρατικού χτυπήματος εν πλω.
Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 στις 20.00 μμ. στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, στην Πινακοθήκη, θα πραγματοποιηθεί διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας στην ιατρική διαχείριση συμβάντων μετά από σεισμό και εκδήλωση φωτιάς.
Το 9ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Διαχείριση Θυμάτων Καταστροφών» διοργανώνεται από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παγκόσμια Υγεία – Ιατρική των Καταστροφών» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με διευθυντή τον Καθηγητή κ. Εμμανουήλ Πικουλή, σε συνεργασία με το Τμήμα Επείγουσας Ιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Βέρνης, Ελβετία, με επικεφαλής τον Καθηγητή κ. Αριστομένη Εξαδάκτυλο. Σε τοπικό επίπεδο φορείς συνδιοργάνωσης του συνεδρίου είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου, το ΚΕΚ Γεώργιος Γεννηματάς, το Λιμεναρχείο Ρόδου, η 95η ΑΔΤΕ, το Λιμενικό Ταμείο, η Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής, το ΕΚΑΒ, το Σώμα Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το 4ο ΓΕΛ Ρόδου, τα ιδιωτικά σχολεία «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και «ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΝ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου