Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΣΟΥΛΑ Επιστολή διαμαρτυρίας

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΣΟΥΛΑ·ΔΕΥΤΕΡΑ, 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 

αρ. πρωτ. 15522/26-03-2019 

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 

Προς: Κο Χατζηδιάκο Φώτιο, Δήμαρχο Ρόδου - Κο Πάλλα Αγαπητό, Αντιδήμαρχο Ρόδου - Κο Σαββάκη Αντώνιο, Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 

Αξιότιμοι Κύριοι, 
Όπως γνωρίζετε, ο ‘Ομιλος Αντισφαίρισης Αγίου Σουλά ξεκίνησε μια προσπάθεια ανακατασκευής των εγκαταστάσεων του (τρία γήπεδα αντισφαίρισης εντός του άλσους του Αγίου Σουλά), τις οποίες χρησιμοποιούμε για την εκμάθηση αντισφαίρισης σε παιδιά και ενήλικες, καθώς επίσης και για διοργανώσεις αγώνων σε όλες τις κατηγορίες (παιδιών, ενηλίκων), ήδη από την ίδρυση του ομίλου μας το 1994. 
Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις φτιάχτηκαν το 1990 και έκτοτε ο σύλλογος, με δικούς του πόρους, τις συντηρεί και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες στους αθλητές του. 
Το 2012 ξεκινήσαμε με πρωτοβουλία μας τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να λύσουμε μία και καλή το θέμα της ανακατασκευής των γηπέδων, καθώς είναι πλέον ακατάλληλα για αγώνες και προπονήσεις. 
Η χρηματοδότηση εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εδώ και τέσσερα χρόνια και ανέρχεται στο ποσό των 120.000 €. Όμως, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, το βασικό εμπόδιο για την ανακατασκεύη των γηπέδων είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς των εγκαταστάσεων, επειδή αυτές βρίσκονται μέσα στο άλσος του Αγίου Σουλά. 
Τον Σεπτέμβριο του 2018 μετά από πολλές συναντήσεις με στελέχη της δασικής υπηρεσίας και προσωπικά με την Κυρία Μπαλατσούκα, το πρόβλημα λύθηκε αφού πήραμε θετική απάντηση στο να προχωρήσει η διαδικασία παραχώρησης της έκτασης που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις στο Δήμο Ρόδου. Έκτοτε ανέλαβαν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου για τα περαιτέρω. 
Τον Οκτώβριο του 2018, σε συνάντηση με τις τεχνικές υπηρεσίες και με την παρουσία του κ. Δημάρχου, δόθηκαν υποσχέσεις για άλλη μία φορά πως σε 1-2 μήνες το πολύ θα ήταν όλα τα απαραίτητα έγγραφα έτοιμα, ώστε ολόκληρη η έκταση η οποία περιλαμβάνει τα γήπεδα αντισφαίρισης, το ιπποδρόμιο, τους γύρω χώρους για στάθμευση καθώς επίσης και το στάδιο «Ιωάννης Πρώτος», με τη σύμφωνη γνώμη της δασικής υπηρεσίας και της κτηματικής υπηρεσίας να περάσει στα χέρια του Δήμου Ρόδου, ώστε να μπορούν επιτέλους να εκτελεστούν τα αναγκαία έργα για την συντήρησή τους. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε κάποιο νέο, τη στιγμή που το όλο θέμα, όπως παρουσιάστηκε από τους εμπλεκόμενους φορείς ήταν πλέον τυπικό. 
Έτσι λοιπόν, με την παρούσα επιστολή – διαμαρτυρία μας, αναμένουμε την άμεση απάντηση – ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα που αναπτύχθηκε παραπάνω εντός μίας εβδομάδας, καθώς τίθεται πλέον ζήτημα ασφάλειας των αθλητών που προπονούνται στις εγκαταστάσεις του ομίλου, όπως επίσης και επιβίωσης του ίδιου του Ομίλου. 

Με εκτίμηση, 
Το Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου