Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

Οι νεολαία Διμυλιάς – Ελεούσας μπροστάρηδες στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές!!

Δελτίο τύπου
Έπειτα από ώριμη σκέψη και συζήτηση μεταξύ των μελών μας, αποφασίσαμε ως νεολαία του χωριού να λάβουμε μέρος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με γνώμονα το κοινό καλό των δυο χωριών μας. Επιθυμούμε να συμβάλλουμε στην προσπάθεια διαχείρισης των δυο χωριών, διότι θεωρούμε πως η τοπική κοινωνία χρειάζεται τη συνεργασία όλων μας, τόσο της κοινότητας, όσο και των τοπικών φορέων. Για την επίτευξη αυτού του στόχου μας, κρίνουμε απαραίτητη τη στήριξη των κατοίκων των χωριών μας ώστε να καταφέρουμε να επιλύσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν , ξεκινώντας από αυτά της καθημερινότητα, τα οποία χρήζουν επίλυση. 
Στόχος μας είναι, το γραφείο της κοινότητας να παραμένει ανοιχτό ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους δημότες να μεταφέρουν τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους και να επιδιώξουμε την επίλυση τους. Επιπλέον, οι συνεδριάσεις της κοινότητας πρέπει να είναι ανοιχτές στην κοινωνία, έτσι ώστε να γνωρίζουν οι δημότες όσο το δυνατόν καλύτερα τα προβλήματα μας και τις διεκδικήσεις μας και να δείξουν εμπιστοσύνη στην νέα αυτή προσπάθεια που επιχειρούμε να υλοποιήσουμε. 
Μιλήσαμε για τον τρόπο με τον όποιο επιθυμούμε να διαχειριστούμε προβλήματα της καθημερινότητας, ωστόσο θα επιστρέψουμε με το πρόγραμμα διαχείρισης το οποίο θέλουμε να υλοποιήσουμε εφόσον αναλάβουμε τις τύχες των χωριών μας. Θεωρούμε ότι με την κατάλληλη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και την πίεση που πρέπει να ασκείται σε περιπτώσεις αδιαφορίας, θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε κάθε στόχο μας που αφορά στην βελτίωση της καθημερινότητας και στην υλοποίηση έργων για την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων . 

Η απόφαση έχει παρθεί και η υποψηφιότητα μας στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι γεγονός με την ίδρυση της παράταξης μας που απαρτίζεται από τα παρακάτω μέλη 

Τόππο Γεώργιο του Τσαμπίκου 
Γιορδαμνής Παναγιώτης του Αλεξίου 
Μιχαλάκη Έλλη του Νικόλαου 
Σαρίκα Μαργαρίτα του Αποστόλη 
Καλιόζης Μιχαήλ του Δημητρίου 
Γιορδαμνής Μανώλης του Παναγιώτη 

Ένας ανεξάρτητος συνδυασμός! 
"Για ένα νέο ξεκίνημα" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου