Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Ο.Π.Σ.Ρ.: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Ο.Π.ΑΡ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Στην Ρόδο την Τρίτη 22/01/2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας με τον πρόεδρο του Δ.Ο.ΠΑ.Ρ κ.Στέφανο Κυριαζή. Στην συνάντηση ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ενημέρωσε τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ για το σχεδιασμό των δράσεων των Συλλόγων για το έτος 2019 καθώς και για τα πάγια αιτήματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Ομοσπονδίας. 
Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ αφού αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς της Διοίκησης και εξήρε για ακόμα μια φορά την αγαστή συνεργασία της Ομοσπονδίας και του .Ο.Π.Α.Ρ δεσμεύτηκε την αύξηση
χρηματοδότησης στους συλλόγους μέλη για την κύρια εκδήλωση τους από τα 500 ευρώ στα 1000 ευρώ προκειμένου να γίνει ευκολότερος ο προγραμματισμός και η εκτέλεση της εκάστοτε δράσης τους. Επίσης, τόνισε ότι η διαδικασία για την κατάθεση των αιτημάτων προς τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσα από την Ομοσπονδία όπου θα συλλέγονται τα αιτήματα των συλλόγων και μέσα από τη σχετική φόρμα που έχει συμφωνηθεί,θα αποστέλλονται στον Δ.Ο.Π.Α.Ρ για την οριστική έγκρισή τους. 
Επιπρόσθετα, συζητήθηκε το θέμα σχετικά με τις παραδοσιακές φορεσιές που έχει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ.
Προτάθηκε η Ομοσπονδία να βοηθήσει στην καταγραφή αυτών με έρευνα που θα κάνει στην ιματιοθήκη έτσι ώστε όταν ολοκληρωθεί αυτή να γίνει γνωστό σε όλους η ποσότητα αυτών προκειμένου ο κάθε σύλλογος να είναι σε θέση να τις δανείζετε. Ο κ. Κυριαζής δήλωσε ότι η ιματιοθήκη που διατηρεί ο Οργανισμός είναι πλέον στη διάθεση της Ομοσπονδίας και των μελών της και οτιδήποτε λείπει θα αντικατασταθεί άμεσα με έξοδα του οργανισμού. 
Στο τέλος, ο κ. Κυριαζής ζήτησε από το Διοικητικό Συμβούλιο να ενημερώσει τα μέλη της Ομοσπονδίας για να αποστείλουν έγκαιρα τον προγραμματισμό των εκδηλώσεών τους για το έτος 2019, ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην υλοποίηση των αιτημάτων μέχρι τη λήξη της θητείας της υπάρχουσας διοίκησης του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. 
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ευχαρίστησε τόσο τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ αλλά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού για την άριστη συνεργασία τα τελευταία δυο χρόνια και ευχήθηκε να ανάλογη συνέχεια και φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου