Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ σε επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης στον τουρισμό / επισιτισμό

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Γ.Σ.Ε.Ε. 
Περιφερειακό Νοτίου Αιγαίου (Δωδεκάνησα) 
Γεωργίου Μαύρου 7, Ζέφυρος, Ρόδος 85100 
Τηλ.: 22410-70408, e-mail: inedode@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ 

Θέμα:«ΠΑΡΑΤΑΣΗ μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2018για τηνυποβολή αίτησης και δικαιολογητικών στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης στον τουρισμό/επισιτισμόμε πιστοποίηση» 

Το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο: «Ενδυνάμωση, ενίσχυση των δεξιοτήτων και πιστοποίηση των προσόντων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στον κλάδο του τουρισμού» με κωδικό ΟΠΣ 5002418, η οποία υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία»», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Υποέργου 8 «Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, ενδυνάμωσης και ενίσχυσης δεξιοτήτων στον κλάδο του τουρισμού στο Ν. Αιγαίο», πρόκειται να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης, δια ζώσης, με τίτλο: «Υποδοχή και εξυπηρέτηση ρωσόφωνων τουριστών». 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, είναι διάρκειας 80 ωρών,με εκπαιδευτικό επίδομα 400 ευρώ, (80 ώρες Χ 5 ευρώ / ώρα κατάρτισης). Το εκπαιδευτικό επίδομα που καταβάλλεται σε εποχικά ανέργους απαλλάσσεται από κάθε φόρο και από την επιβολή τελών χαρτοσήμου. 
Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας στον κλάδο του τουρισμού/επισιτισμούμε σχέση εξαρτημένης εργασίας. Συμπεριλαμβάνονται και οι εργαζόμενοι με εποχική απασχόληση, ακόμα και αν λαμβάνουν ειδικό εποχικό επίδομα. 
Το πρόγραμμα θα οδηγήσει στην πιστοποίηση των αποκτηθεισών γνώσεων και δεξιοτήτων από διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024 ή ΕΟΠΠΕΠ. Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης είναι υποχρεωτική. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να πιστοποιήσουν την επαγγελματική τους επάρκεια. 
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας που θα προκύπτει από την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης.Το Link για την υποβολή της αίτησής σας είναι:www.inegsee.gr/aitisi/tourismos/
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 29 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 14:00 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Περιφερειακό ΚΕΚ/ΙΝΕ-ΓΣΕΕ Δωδεκανήσου, Γ. Μαύρου 7, Ζέφυρος, Ρόδου, τηλέφ. επικοιν: 22410-70408

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου