Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Αξιέπαινη χειρονομία αλληλεγγύης, του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής.

Σε μια αξιέπαινη χειρονομία , αλληλεγγύης, προχώρησε ο Σύλλογος Γυναικών Σορωνής. Τηρώντας τους σκοπούς της ίδρυσης του , παρέδωσε την περασμένη Τρίτη , το ποσό των 1.000 ευρώ στον Κώστα Γεωργαντά , πρώην ποδοσφαιριστή του «ΕΥΚΛΗ» , ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή. 
Σε μια σεμνή και λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Μαΐου, με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από την ίδρυση του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής, η πρόεδρος του Ελένη Θωμάτου παρέδωσε στην αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Διμυλιάς «Το Φουντουκλί» Άννα Κώστα , το ποσό των 1.000 ευρώ για να το δώσει στον Κώστα Γεωργαντά ο οποίος κατάγεται και διαμένει στην Ελεούσα και λόγω της κατάστασης του δεν κατάφερε να παραβρεθεί. Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε από την λαχειαγορά που πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών Σορωνής, για τον σκοπό αυτό δηλαδή την στήριξη του Κώστα Γωεργαντά. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασία Αγαπητός Πάλλας , ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Σορωνής Αντώνης Σαββάκης , η πρόεδρος του Συλλόγου «Ανάδοχη Αγκαλιά» και κοινωνική λειτουργός της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου Κατερίνα Βορεινάκη και μέλη του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής. Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε και η κλήρωση της λαχειοαγοράς και τυχερή αναδείχθηκε η Σοφία Κρητικού η οποία κέρδισε την τηλεόραση που είχε , ως δώρο. 

Στην συνέχεια η κ. Βορεινάκη αναφέρθηκε στο θεσμό της «Αναδόχου Αγκαλιάς» , τονίζοντας την μεγάλη απήχηση που έχει στην κοινωνία της Ρόδου, παροτρύνοντας μάλιστα τις παριστάμενες γυναίκες να συμμετάσχουν σ’ αυτόν. Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής συνεργάζεται στενά με την κ. Βορεινάκη , η οποία από την πλευρά της συνεχάρη τα μέλη του για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και πρωταρχικό σκοπό έχει την στήριξη των ευπαθών ομάδων της περιοχής. 

Στον σύντομο χαιρετισμό τους οι Αγαπητός Πάλλας και Αντώνης Σαββάκης , εξήραν την χειρονομία αλληλεγγύης στο πρόσωπο του Κώστα Γεωργαντά, από τον Σύλλογο Γυναικών Σορωνής και μάλιστα ο κ.Πάλλας ανέφερε χαρακτηριστικά «πως η αγάπη του κόσμου είναι αυτή που τον κρατά μέχρι σήμερα στην ζωή». 

Να σημειωθεί πως μετά από πρόσκληση του Γυμναστικού Συλλόγου Δωδεκάνησος , αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γυναικών Σορωνής παραβρέθηκε στους αγώνες μπάσκετ με αμαξίδιο που διεξήχθησαν στο νησί μας το περασμένο Σάββατο και παρέδωσε εκατοντάδες καπάκια που συγκέντρωσε , από τα μέλη του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου