Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Ο πολιτισμός της Περιφέρειας, με θέατρο και αναβίωση τοπικής εορτής, ταξιδεύει το Σάββατο στο Γεννάδι και τη Λαχανιά.

Ρόδος 3 Μαΐου 2018 

Κάλλιστος Διακογεωργίου: «Ο πολιτισμός της Περιφέρειας, με θέατρο και αναβίωση τοπικής εορτής, ταξιδεύει το Σάββατο στο Γεννάδι και τη Λαχανιά». 

Στο Γεννάδι της Νότιας Ρόδου ταξιδεύουν τώρα οι «ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΙ» όπου, όπως και στις προηγούμενες παραστάσεις, αναμένεται να χαρίσουν στους θεατές, πολύ γέλιο! 
Η γνωστή Θεατρική παράσταση, που είναι αρκετά δημοφιλής στον τόπο μας, λόγω των προηγουμένων, επιτυχημένων παρουσιάσεων, παρουσιάζεται στη Νότια Ρόδο, μετά από αίτημα των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων Γενναδίου, Λάρδου, Λίνδου, Μεσαναγρού, Ιστρίου, Λαχανιάς, Κατταβιάς, Απολλακιάς, Ασκληπιού, Καλάθου, Λαέρμων, και των κατοίκων των προαναφερόμενων Δημοτικών Κοινοτήτων. 
Άλλωστε, όπως υποσχέθηκε χωρίς εξαιρέσεις ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κάλλιστος Διακογεωργίου, μεταφέροντας εντολή του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, δικαίωμα στον πολιτισμό, έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι κάτοικοι της Δωδεκανήσου. 
Η συνεργασία με το Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου, απέδωσε τα μέγιστα όλο αυτό το διάστημα, συνεπώς, το Σάββατο 5 Μαΐου η «από καρδιάς» θεατρική ομάδα των Θερμόαιμων, θα βρίσκεται στο Γεννάδι, με ελεύθερη είσοδο. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει τρόφιμα για την ενίσχυση του ανθρωπιστικού έργου του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δημοτικού συσσιτίου απόρων. 
Μετά το πέρας της παράστασης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Δωδεκανήσου Κάλλιστος Διακογεωργίου θα βρεθεί στη Λαχανιά, όπου σε συνεργασία με τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο «Ο ΛΕΣΠΕΡΗΣ» και τη δημοτική κοινότητα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, συμβάλει στην αναβίωση του παραδοσιακού πανηγυριού, προς τιμήν του εορτασμού Αγίας Ειρήνης. 

Κάλλιστος Β. Διακογεωργίου 
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ν.Α. 
Εντεταλμένος Πολιτισμού Δωδ/σου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου