Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, σταμάτησαν οι αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου. Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια.

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το διήμερο σεμινάριο που διοργάνωσε η Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε) Ρόδου

ΕΛΦΕΕ Ρόδου 

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το διήμερο σεμινάριο που διοργάνωσε η Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε) Ρόδου στις 23 και 24 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Amathus Beach Hotel, με ομιλητές τους κ. Γεώργιο Χριστόπουλο, Φοροτεχνικό-Οικονομολόγο με πλούσια συγγραφική και διδακτική εμπειρία, και τον κ. Κώστα Νιφορόπουλο, Ορκωτό Ελεγκτή. 
Πάνω από 150 λογιστές και φοροτεχνικοί, μέλη της EΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ και συνεργάτες των γραφείων τους, άκουσαν με προσοχή τους δύο εξαίρετους ομιλητές πάνω σε θέματα των νέων εντύπων των φορολογικών δηλώσεων, ειδικά του Ε3 των επιχειρήσεων, όπου έγινε μια βαθιά εκ βάθρων αλλαγή και προσαρμογή του, σύμφωνα με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ν.4803/2014), τις πληροφορίες που ζητάει καθώς και τις μελλοντικές διασταυρώσεις και ελέγχους που θα προκύπτουν από τα δεδομένα του, για τον δειγματοληπτικό έλεγχο των επιχειρήσεων, ειδικά και μετά την παραγραφή των χρήσεων έως και 2011, σε περίπτωση που
έχουν υποβληθεί οι φορολογικές δηλώσεις των επιχειρήσεων. 
Επίσης έγινε εκτενής αναφορά στις εργασίες τέλους χρήσης για τις επιχειρήσεις, τις ελεγκτικές επαληθεύσεις, τη διαδικασία προσδιορισμού των αποτελεσμάτων της χρήσης, τις εκπιπτόμενες και μη δαπάνες, την παραγραφή των χρήσεων και το φορολογικό έλεγχο, μεταξύ άλλων. 
Σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και συνεχώς μεταβαλλόμενο φορολογικό περιβάλλον, που χαρακτηρίζεται από ένα λαβύρινθο
φοροεισπρακτικών διατάξεων, η ΕΛΦΕΕ Ρόδου επιτελεί τους καταστατικούς σκοπούς της και επιμορφώνει συνεχώς τα μέλη της και τους συνεργάτες τους, καθώς αποτελούν την αιχμή του δόρατος της κάλυψης των φορολογικών αναγκών των επιχειρήσεων και των ιδιωτών της περιοχής μας. 
Τα μέλη της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, τηρούν αυστηρούς κώδικες δεοντολογίας και λειτουργούν σαν μία δυνατή ομάδα που υποστηρίζεται στην κάλυψη κάθε φορολογικής ανάγκης που θα προκύψει για τους πελάτες τους, είτε πρόκειται για τον ιδιώτη και τη μικρή επιχείρηση ή τον μεγάλο οργανισμό και εταιρεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου