Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου και Περιφέρειας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 συνάντηση μεταξύ των μελών-Συλλόγων της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, των συλλόγων που ανήκουν στην Ομοσπονδία Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου όπως και μεμονωμένων συλλόγων, μετά από πρόσκληση του Εντεταλμένου Περιφερειακού Σύμβουλου αρμόδιου για τα θέματα πολιτισμού στην Δωδεκάνησο, κ. Διακογεωργίου και της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κα. Παπαβασιλείου, παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου. 
Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά η αρεστή συνεργασία και η στήριξη της Περιφέρειας στην Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη του πολιτισμού στο νησί μας και την διάδοση των ηθών και εθίμων μας. 
Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι προτάσεις που κατατέθηκαν από την Ομοσπονδία αλλά και από μέλη μας για δράσεις που θα αποτελέσουν σταθμό στον πολιτισμό του νησιού. Επίσης, μελετήθηκε η πραγματοποίηση και η ολοκλήρωση ενός ενιαίου καλενταρίου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου, δείγμα της αγαστής σύμπραξης που έχουμε με κοινό στόχο την πολιτιστική εξύψωση. 
Επιπρόσθετα, κουβεντιάστηκε ο εμπλουτισμός των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται από τα μέλη μας όπως και αποφασίστηκε η ανεύρεση χώρων για τους συλλόγους, οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν άστεγοι εδώ και χρόνια. Τέλος, συμφωνήθηκε η δημιουργία πολιτιστικού κέντρου στην Ελεούσα , μια πρόταση που κατατέθηκε ολοκληρωμένη από τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Διμυλιάς-Ελεούσας «το Φουντουκλί». 
Θα θέλαμε για ακόμα μια φορά, ως διοίκηση της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας, για την δυναμική παρουσία τους στην συνάντηση αυτή, τον κ. Διακογεωργίου και την κα. Παπαβασιλείου για την πρωτοβουλία και συνεργασία τους, αλλά ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο, που εμπράκτως από την πρώτη μέρα της Ομοσπονδίας είναι στο πλευρό μας αναγνωρίζοντας και δυναμώνοντας το εγχείρημα αυτό. 

Για το Δ.Σ. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου