Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

«Παιχνίδια και ρούχα δώρισαν τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου στη Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρόδου».

Νωρίτερα έφθασε φέτος ο Άη Βασίλης για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου και ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του πληθυσμού, τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες και τους πρόσφυγες. Ο σάκος του Άη Βασίλη είχε μέσα πολλά-πολλά δώρα, παιχνίδια, ρούχα και βιβλία, καινούρια και μεταχειρισμένα, για να μοιράσει στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς στα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Τον σάκο με τα δώρα έφεραν προχθές, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, στην Παιδιατρική Κλινική, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου υλοποιώντας σχετική υπόσχεσή τους προς την διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου κα Ντίνα Μαχαιρίδη, πρωτοβουλία της οποίας είναι η δημιουργία και ο εξοπλισμός ιματιοθήκης στην κλινική.
Για το σκοπό αυτό μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου, με επικεφαλής την πρόεδρο κα Βεατρίκη Σέρβου και συντονίστρια της δράσης την προ-πρόεδρο και υπεύθυνη internet του Ομίλου κα Ανθούλα Βελιάδη, κυρίες Ισμήνη Υψηλάντη, Έφη Νικολιδάκη, Λιλύ Αναστασιάδη, Ρίκα Πάλμου, Εύη Κατσαρά, Μαρία Νικολιδάκη, Καίτη Γιαννούλη, Μαίρη Σαρίκα και Daniela Frattini, παρέδωσαν στην Παιδιατρική Κλινική του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου πλήθος παιδικών παιχνιδιών, μωρουδιακά ρούχα, κουβέρτες, σεντόνια και παιδικά βιβλία που δώρισαν τα μέλη και οι φίλες του Ομίλου.
Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές Νοεμβρίου 2017 τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου δώρισαν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου έναν σύγχρονο φορητό ηλεκτροκαρδιογράφο.
Επίσης, τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου προγραμματίζουν το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar του Ομίλου για την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στις 6μμ στο ξενοδοχείο Mediterranean, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την αγορά ενός ιατρικού μηχανήματος για τον εξοπλισμό της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου.
Τέλος, σκοπεύουν να προσφέρουν εξ ολοκλήρου το χριστουγεννιάτικο γεύμα αλληλεγγύης στο Συσσίτιο του Δήμου Ρόδου, εις μνήμη του Δημητρίου Φουρτούνη, πατέρα της προ-προέδρου και μέλους του Ομίλου κας Μαριέττας Φουρτούνη.
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου Inner Wheel Ρόδου απόλυτα προσηλωμένα στους σκοπούς του Διεθνούς Inner Wheel και έχοντας ως στόχο την ανιδιοτελή προσφορά και την έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, υλοποιούν μία προς μία όλες τις δράσεις και τις ενέργειες που έχουν σχεδιάσει, ανταποκρινόμενα στις ανάγκες και τα αιτήματα της κοινωνίας της Ρόδου.
Οι πράξεις ανθρωπιάς και αγάπης των μελών του ενώνουν και δυναμώνουν την κοινωνία, δίνουν ελπίδα για μια καλύτερη προοπτική για τη Ρόδο, για τη χώρα, για όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου