Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου (ΣΥΔΑΝΕΦ) πραγματοποιεί ανοιχτή ημερίδα

Αθήνα, 23Σεπτεμβρίου2017

Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου
(ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ)
Σόλωνος 21 Καλλιθέα, Τ.Κ.17674 
Επικοινωνία: 2114072755 / 6936707030 
FAX: 2111820685
email: info@daneia-chf.gr

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ
Ο πανελλήνιος Σύλλογος Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου (ΣΥΔΑΝΕΦ) πραγματοποιεί ανοιχτή ημερίδα, την Κυριακή 24/9 και ώρα έναρξης 17:15 στην αίθουσα του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7- 6ος όροφος).
Στο Α’ μέρος της ημερίδας, που θα συντονίζεται από τον δικηγόρο κο ΜΑΡΙΝΑΚΟ Μάριο, θα αναλυθεί το ζήτημα στη νομική του διάσταση από καθηγητές πανεπιστήμιου και εγκρίτους νομικούς. Στο πάνελ ομιλητών θα είναι ο κος Βενιέρης Ιάκωβος, Επίκουρος Καθηγητής Νομικής Αθηνών, ένας εκ των καθηγητών που έχουν γνωμοδοτήσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το οξύτατο θέμα των δανείων με ρήτρα αποπληρωμής σε ξένο νόμισμα. Επίσης θα είναι και ο Διδάκτωρ Νομικής κος Σπυράκος Δημήτρης ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό όσον αφορά το χειρισμό νομικών υποθέσεων συλλογικών και καταναλωτικών αγωγών με αποφάσεις επί των οποίων δημιουργήθηκε νομολογία για καταχρηστικούς όρους και πρακτικές. Είχε επίσης διατελέσει Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή όπου εισηγήθηκε και είχε την ευθύνη σύνταξης του γνωστού σε όλους μας Νόμου Κατσέλη. 
Στο Β’ μέρος της ημερίδας που θα συντονίζεται από τον δημοσιογράφο κο Φωτόπουλο, θα χαιρετίσουν τη συλλογική προσπάθεια εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αμέσως μετά θα ακολουθήσουν άκρως ενδιαφέρουσες προβολές- video από Οργανώσεις του εξωτερικού: ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ (ΣΥΔΑΝΕΦ), όπου θα ενημερώνουν για το στάδιο που βρίσκονται στη Χώρα τους τόσο σε νομικό επίπεδο, όσο και σε πολιτικό. Υπενθυμίζεται ότι γίνεται λόγος για 5.000.000 συναφθείσες δανειακές συμβάσεις στην Ευρώπη. Συνυπολογίζοντας, λοιπόν, εγγυητές και συνοφειλέτες τους οποίους περιλαμβάνει η απόλυτη πλειοψηφία των συμβάσεων αυτών αντιλαμβάνεται εύκολα κάνεις το πολλαπλάσιο νούμερο που προκύπτει. Στην Ελλάδα δε υπολογίζεται ότι το θέμα αφορά πέραν των 150.000 συνάνθρωπων μας (εγγυητές και συνοφειλέτες). 
ΣΤΟΧΟΣ του ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ ήταν και παραμένει η δημιουργία μιας «πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας» πέραν των συνόρων μας. Εξάλλου μόλις πρόσφατα ολοκληρωθήκαν οι πανελλαδικές παρεμβάσεις σε Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια όπου η συντριπτική πλειοψηφία αυτών εξέδωσε σχετικές Αποφάσεις και Ψηφίσματα όπου αιτούνταν την άμεση πολιτική λύση του ζητήματος κατά τις επιταγές της δικαστικής απόφασης 334/2016 Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Μάλιστα μόλις πρόσφατα με αφορμή σχετική Τροπολογία που ήρθε στη Βουλή κατατέθηκε ο εν λόγω φάκελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου