Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Ενημερώνω τους αναγνώστες του Ιστολογίου μου, ότι από το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ημέρα των 12των «γενεθλίων» του, σταματά τις πολιτικές αναρτήσεις και θα ασχολείται μόνο με θέματα – κείμενα, φωτογραφίες - που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ιδιαίτερα τη Ρόδο και τα χωριά της… δεν σταματούν οι αναρτήσεις που έχουν Πολιτιστικό, Ιστορικό, Περιβαλλοντικό χαρακτήρα…

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 12 χρόνια…

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Πυροσβεστική Υπηρεσία: Ενημέρωση για τις δασικές πυρκαγιές του τελευταίου 24ώρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου και συγκεκριμένα από Ω/06:00, 01-08-2017 έως Ω/06:00, 02-08-2017 εκδηλώθηκαν 54 δασικές πυρκαγιές. Οι περισσότερες από αυτές τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο στο αρχικό τους στάδιο. 

Η κατάσταση όσον αφορά τις υπόλοιπες πυρκαγιές έχει ως εξής: 

• Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στις 31/07/2017 και περί Ω/ 16:25 στην περιοχή Καλύβια Θορικού Αττικής είναι οριοθετημένη και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με εννέα οχήματα, 20 άτομα πεζοπόρα τμήματα, 2 υδροφόρες των ΟΤΑ, 8 υδροφόρες από την περιφέρεια και 2 μηχανήματα. 

• Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση στις 01-08-2017 και Ω/13:17 στην περιοχή Άγιος Παντελεήμονας Αναβύσσου Αττικής είναι οριοθετημένη και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με οκτώ οχήματα. 

• Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στις 01-08-2017 και περί Ω/12:15 στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι Σπετσών είναι χωρίς ενεργό μέτωπο με διάσπαρτες εστίες εντός της περιμέτρου της καμένης έκτασης. Επιχειρούν 32 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 12 οχήματα, 49 άτομα πεζοπόρα τμήματα, 2 Α/Φ, 1 Ε/Π, 3 υδροφόρες από την περιφέρεια, 4 εθελοντές και 2 μηχανήματα. 

• Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Γλυκορρίζι Μεσσηνίας στις 31/07/2017 και περί Ω/ 13:55 είναι σε ύφεση. Επιχειρούν 6 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 2 οχήματα. 

• Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στις 01-08-2017 και περί Ω/12:00 στην περιοχή Σουλινάρι Μεσσηνίας είναι σε ύφεση και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 34 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 12 οχήματα και 6 άτομα πεζοπόρα τμήματα. 

• Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στις 01-08-2017 και περί Ω/18:15 στην περιοχή Αδάμιο Αργολίδας είναι σε ύφεση και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με εννέα οχήματα. 

Σήμερα, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος (Δείκτης 4) για τους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Ευβοίας, Κορινθίας, Αργολίδας και στη Σκύρο. 

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες, σε κάθε περίπτωση πυρκαγιάς ή έκτακτης ανάγκης να ειδοποιούν αμέσως το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αριθμό κλήσης 199. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου