Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Διαβάστε τα Νέα μας


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εγκαινίασε το Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των υποστηρικτών του κατάφερε να εδραιώσει την παρουσία του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, με την έναρξη της λειτουργίας του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με έδρα στην Καβάλα, το οποίο θα θέσει σε λειτουργία το σύνολο των δράσεων του Οργανισμού για να καλύψει τις ανάγκες όλων των παιδιών που έχουν ανάγκη στην ευρύτερη περιοχή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Το πρώτο ταξίδι του Χρήστου μας με αεροπλάνο!

Ο μικρός μας Χρήστος χρειάστηκε να ταξιδέψει για πρώτη φορά στην Αθήνα με αεροπλάνο. Όταν φτάσαμε στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας και βρισκόμασταν στην αίθουσα αναμονής δεν έκατσε ούτε λεπτό! Ήταν συνέχεια κοντά στο παράθυρο και παρατηρούσε το αεροπλάνο που μόλις είχε προσγειωθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


2.108 δωρεάν εξετάσεις από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με εθελοντές γιατρούς/οδοντιάτρους στη Θεσσαλονίκη, στο Κορδελιό, στην Πάτρα και το Μεσολόγγι!

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζοντας το ταξίδι του και τον Μάιο, επισκέφτηκε την Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια την Πάτρα και το Μεσολόγγι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Η DHL σταθερά, για ακόμα μια φορά, δίπλα στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Για μια ακόμα φορά η DHL Express (Hellas) SA ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την απόκτηση ενός οχήματος μεταφοράς τροφίμων και ειδών που θα καλύπτει τις ανάγκες του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης Θεσσαλίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Τα πρώτα Βραβεία YouSmile σε μαθητές και μαθήτριες που έδωσαν το καλό παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους… είναι γεγονός! #YouSmileAwards

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με μαθητές και μαθήτριες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, πολλά χαμόγελα και χειροκροτήματα, πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα YouSmile Awards την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 στο Hard Rock Café στο Μοναστηράκι με παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Σκοπός των βραβείων ήταν η ανάδειξη των δράσεων/πρωτοβουλιών μαθητών και μαθητριών που είχαν θετικό αντίκτυπο στον κοινωνικό τους περίγυρο και ενέπνευσαν άλλα παιδιά ή ενήλικες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμβάλλει στο διάλογο για τις πολιτικές κατά της εμπορίας Ατόμων κατόπιν πρόσκλησης στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», οργανισμός με συμβουλευτικό καθεστώς στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ (UN ECOSOC) και διασυνδεδεμένο μέλος στο Γραφείο Δημόσιας Πληροφόρησης του ΟΗΕ (UN DPI NGO), προσεκλήθη στις 23 Ιουνίου 2017 από το Γραφείο του ΟΗΕ για τα Ναρκωτικά και το Έγκλημα (UNODC), ώστε να συμβάλλει σε ακρόαση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη για το φαινόμενο της εμπορίας ατόμων. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Gold Event Award για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Με το 1ο Βραβείο (Gold Award) τιμήθηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των Event Awards 2017, που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 22 Ιουνίου στον Ιππόδρομο Αθηνών για την υλοποίηση του 1st PLANE PULL ATHENS 2016. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Το YouSmile προωθεί τη φωνή των παιδιών σε Διεθνές Συνέδριο στις Βρυξέλλες με τη συμμετοχή παιδιών και νέων από όλη την Ευρώπη!

Το Ευρωπαϊκό Μαθητικό Εθελοντικό Δίκτυο YouSmile που εκπροσωπήθηκε από την εθελόντριά του Μαντώ Μητροπούλου προώθησαν την φωνή των παιδιών μαζί με παιδιά και νέους από οργανισμούς και φορείς από την όλη την Ευρώπη στο Συμπόσιο που διοργάνωσε ο Οργανισμός Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ ( EU FRA) στις Βρυξέλλες στις 28 Ιουνίου με τίτλο: «Κάνει αρκετά η Ευρώπη για να προστατεύσει τα θεμελιώδη δικαιώματα;». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου