Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΔΕΔΔΗΕ: Επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας του νέου Κέντρου Διανομής στον Αγ. Νικόλαο της Ρόδου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΔΕΔΔΗΕ: Επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας του νέου Κέντρου Διανομής στον Αγ. Νικόλαο της Ρόδου. Έχουν ληφθεί όλες οι σχετικές αδειοδοτήσεις από αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς

O ΔΕΔΔΗΕ, με αφορμή δημοσιεύματα στα τοπικά μέσα της Ρόδου τα οποία αφορούν στο θέμα της κατασκευής του νέου Κέντρου Διανομής στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά, ότι πρόκειται για ένα κοινωφελές έργο, άκρως απαραίτητο για την επαρκή και ασφαλή τροφοδότηση της πόλης της Ρόδου.
Το νέο Κέντρο Διανομής αποτελεί την πλέον βασική υποδομή για το ηλεκτρικό δίκτυο της Ρόδου, καθώς με την κατασκευή του διασφαλίζεται τόσο η επάρκεια όσο και η χωρίς διακοπές τροφοδότηση των ηλεκτρικών αναγκών της πόλης. Ταυτόχρονα, δημιουργούνται όλες οι απαραίτητες υποδομές για τα νέα αναπτυξιακά έργα που θα υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα στο νησί.
Επιπλέον, επαναλαμβάνεται ότι με την κατασκευή και λειτουργία του Κέντρου Διανομής δεν επιβαρύνεται σε καμία περίπτωση η υγεία των κατοίκων, όπως επιβεβαιώνεται από Ελληνικούς και Διεθνείς αναγνωρισμένους φορείς και ιδρύματα με συστηματικές μετρήσεις και μελέτες που έχουν γίνει σε παρόμοιες λειτουργούσες εγκαταστάσεις. Πληρούνται δε, όλες οι προβλεπόμενες προδιαγραφές ασφαλείας. 
Τέλος, ιδιαίτερα τονίζεται ότι η κατασκευή του νέου Κέντρου Διανομής προχωρά νομίμως, αφού έχουν ληφθεί όλες οι σχετικές αδειοδοτήσεις, από κάθε αρμόδια υπηρεσία και φορέα. Η νομιμότητα των πάσης φύσεως αδειών που χορηγήθηκαν έχει επικυρωθεί από σειρά αποφάσεων των αρμοδίων ανωτάτων δικαστηρίων και αρχών. Κατά τις εργασίες τηρούνται σχολαστικά οι όροι των αδειών αυτών.

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2017 Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου