Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Στο πλευρό των κατοίκων και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτριος Γάκης ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς την Πρόεδρο του Συλλόγου

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΚΗΣ
Βουλευτής Δωδεκανήσου

«…Οι αιρετές θέσεις που μου εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μας, είτε ως δημοτικός σύμβουλος στη Ρόδο, είτε ως βουλευτής Δωδεκανήσου, στην Αντιπολίτευση χθες και στην Συμπολίτευση σήμερα, αποτελούν μέσα ισχυροποίησης του αγώνα όλων μας για ένα καλύτερο αύριο…»

Αθήνα, 30.03.2017

Κυρία πρόεδρε,

Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανησυχία τις εξελίξεις που αφορούν την κατασκευή από το ΔΕΔΔΗΕ του κέντρου διανομής στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο οικόπεδο του παλιού εργοστασίου της ΔΕΗ.

Σταθερή προτεραιότητα μου ήταν και παραμένει η υπεράσπιση με κάθε μέσο και από κάθε θέση, του ύψιστου αγαθού της υγείας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων των νησιών μας. Οι αιρετές θέσεις που μου εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μας, είτε ως δημοτικός σύμβουλος στη Ρόδο, είτε ως βουλευτής Δωδεκανήσου, στην Αντιπολίτευση χθες και στην Συμπολίτευση σήμερα, αποτελούν μέσα ισχυροποίησης του αγώνα όλων μας για ένα καλύτερο αύριο.

Χωρίς να παραβλέπω την αναμφισβήτητη αναγκαιότητα των αναπτυξιακών έργων, πιστεύω ότι ο οποιοσδήποτε αναπτυξιακός σχεδιασμός, οφείλει να γίνεται μετά από το διάλογο με τη τοπική κοινωνία καθώς και με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον. Γι’ αυτό και όχι μόνο κατανοώ τις ανησυχίες των κατοίκων, αλλά και διαθέτω όλες τις δυνάμεις μου για την επιτυχία του αγώνα μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Ρόδου.

Πρέπει να γίνει απ’ όλους κατανοητό, ότι οποιαδήποτε ενέργεια του ΔΕΔΔΗΕ, πρέπει να λαμβάνει υπόψιν της τις απόψεις της τοπικής κοινωνίας και τις τεκμηριωμένες προτάσεις των επιστημονικών και των επαγγελματικών φορέων προτού προχωρήσει σε παρεμβάσεις σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή που θεωρείται ως το «επενδυτικό απόθεμα» της πόλης της Ρόδου.

Όσο η Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ αδιαφορεί για όλα τα παραπάνω, γνωρίζοντας ότι στη θέση που θέλει να κατασκευάσει το κέντρο διανομής βρίσκεται ένα κτήριο το οποίο έχει κριθεί διατηρητέο κτίσμα και μνημείο της βιομηχανικής αρχιτεκτονικής του νησιού, εμείς θα είμαστε απέναντι του.

Αγαπητή Πρόεδρε,

Σας συγχαίρω, τόσο εσένα προσωπικά, όσο και τους συμπολίτες μας που παλεύουν με σθένος και περίσσευμα ψυχής, για τον δίκαιο αγώνα που δίνετε για την υπεράσπιση βασικών δικαιωμάτων, μια μάχη που σήμερα κορυφώνεται. Λυπάμαι ειλικρινά για τη σωματική μου απουσία. Οι σκέψεις μου και η καρδιά μου, είναι μαζί σας.

Δημήτρης Γάκης

Βουλευτής Δωδεκανήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου