Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Στον Ιερό Ναό Εισοδίων τής Θεοτόκου Κοσκινού εψάλλη η εξόδιος ακολουθία για τον 94χρονο ιερέα π. Μιχαήλ Σκουλλή,

Στις 12 το μεσημέρι σήμερα, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017, ετελέσθη η κηδεία τού 94χρονου ιερέα π. Μιχαήλ Σκουλλή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, το πρωί τής Κυριακής 22 τού μηνός. Η εξόδιος ακολουθία εψάλλη στον Ιερό Ναό Εισοδίων τής Θεοτόκου Κοσκινού, όπου υπηρέτησε επί πολλές δεκαετίες, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ Κυρίλλου, πολλών Ιερέων και πλήθος κόσμου. Η οικογένειά του, η τοπική κοινωνία τού Δημοτικού Διαμερίσματος Κοσκινού, τών γύρω περιοχών, και όχι μόνο, συνόδεψαν με δάκρυα στα μάτια τον πατέρα Μιχαήλ, στην τελευταία του κατοικία!!! 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ Κύριλλος αποχαιρέτησε τον μεταστάντα κληρικό με θερμούς λόγους αγάπης, τιμής, κι ευχαρίστησης, ενώ επικήδειους λόγους εξεφώνησαν τόσο ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλειος Ψυλλάκης, εξάροντας τον Ιερατικό του χαρακτήρα, το ήθος και τις προσφορές του στην Εκκλησία, η Πρόεδρος τού Παννισυριακού Συλλόγου Ρόδου «Η ΠΟΡΦΥΡΙΣ» κ. Σοφία Δημητριάδη, μιλώντας για το συγγραφικό του έργο και την αγάπη του για την Νίσυρο, ο Πρόεδρος της αδελφότητος Ολυμπιτών Ρόδου «Η ΒΡΥΚΟΥΣ» κ. Νικόλαος Αναστασιάδης, ευχαριστώντας τον για την
προσφορά και την βοήθειά του, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών τής αδελφότητος Ολυμπιτών Ρόδου και τελευταία μίλησε η κόρη τού μακαριστού, κ. Ιωάννα Κατσαρά-Σκουλλή, η οποία απηύθυνε θερμές ευχαριστίες και συγκινητικό αποχαιρετισμό στον πατέρα της, ξετιλήγοντας το κουβάρι τής ζωής του, από τα πρώτα χρόνια, στη γενέτειρά του, στον Εμπορειό τής Νισύρου, στα δύσκολα εκείνα χρόνια, μέχρι τον ερχομό του στη Ρόδο, τα χρόνια τής υπηρεσίας του και τής διακονίας του στην τοπική Εκκλησία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, μέχρι και τις τελευταίες του στιγμές. 
Συλλυπούμεθα θερμά τούς πενθούντας συγγενείς του, παιδιά, γαμπρούς, νύφες και εγγόνια τού αείμνηστου π. Μιχαήλ Σκουλλή, του γελαστού, ανοικτόκαρδου και καλωσυνάτου Ιερέα τον οποίον οι Κοσκινιάτες αγάπησαν πολύ, όπως και αυτός, στα πολλά χρόνια της Ιερατικής διακονίας του!!!
Αιωνία του η μνήμη και το χώμα τής Κοσκινιάτικης γης που σκέπασε τήν ιερατικήν σορόν του, ας είναι ελαφρύ.
Καλή αντάμωση, αξιομακάριστε και αείμνηστε αδελφέ ημών, πάτερ Μιχαήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου