Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Το «Μπρούσκο» στη Ρόδο!!! (φωτορεπορτάζ)



Οι πρωταγωνιστές της σειράς δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το νησί μιλώντας στην «Ροδιακή»

«Μπρούσκο»: Πώς και γιατί επιλέχθηκε η Ρόδος 
για να γίνουν τα γυρίσματα του σίριαλ (φωτορεπορτάζ)

Γράφει
Μπάμπης Μαστροδημήτρης
babis[at]rodiaki.gr

«Μπρούσκο»: Πώς και γιατί επιλέχθηκε η Ρόδος για να γίνουν τα γυρίσματα του σίριαλ (φωτορεπορτάζ)

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά τα γυρίσματα του «Μπρούσκο» στη Ρόδο είχαμε το περασμένο Σάββατο, τόσο στον Μονόλιθο, όσο και στο οινοποιείο Κουνάκη στον Έμπωνα.
Για σχεδόν έξι ώρες μας δόθηκε η δυνατότητα να βρεθούμε πίσω από τις κάμερες, να μιλήσουμε με τους πρωταγωνιστές και να μεταφέρουμε στους αναγνώστες της «Ροδιακής» τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις τους από τη  Ρόδο. Ανάμεσα στα διαλείμματα και παρά τη μεγάλη κούραση των ηθοποιών της σειράς, οι ίδιοι «οπλισμένοι» με μεγάλη υπομονή μας μίλησαν για τη συνέχεια της σειράς, το νησί μας και όχι μόνο.
Πρόκειται για τον Κούλλη Νικολάου, τον «Ματθαίο» του «Μπρούσκο», ο οποίος είναι και συμπαραγωγός του σίριαλ που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχει ιδιαίτερη αγάπη για τη Ρόδο και δεν την κρύβει άλλωστε! Επίσης τη Βαρβάρα Λάρμου (ή «Αναστασία»), μια εξαιρετική επαγγελματία, η οποία αν και συμμετείχε βάσει σεναρίου σχεδόν σε όλες τις σκηνές των γυρισμάτων και παρά την κούραση, δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε μια φορά όταν υπήρχε η αναγκαιότητα να γυριστούν οι σκηνές από την αρχή.
Επίσης στη Ρόδο βρέθηκε ο Στέφανος Μιχαήλ (ή «Νεκτάριος») που δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει για τις περιοχές που ενδείκνυνται για κυνήγι ή ψάρεμα στη Ρόδο, αλλά και τον Ιωσήφ Μαρινάκη που σύντομα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ως νέο πρόσωπο στο «Μπρούσκο».

Κούλλης Νικολάου: «Επιλέχθηκε η Ρόδος γιατί εδώ ζει η αδελφή μου»

Πώς προέκυψε η απόφασή σας να κάνετε τα γυρίσματα του «Μπρούσκο» στη Ρόδο;
Έχει δύο όψεις. Η μια όψη είναι ότι το «Μπρούσκο» μας αρέσει να ταξιδεύει. Φέρουμε την ευθύνη σήμερα για ένα προϊόν που ονομάζεται τηλεοπτική σειρά, έχει τον τίτλο «Μπρούσκο» και έχει αγαπηθεί απ’ την Ελλάδα, την Κύπρο και όχι μόνο. Παίζει σε πενήντα χώρες. Μας βαραίνει μια ευθύνη λοιπόν να προβάλουμε την Ελλάδα μας, στο μεγαλείο της. Όπου μπορούμε, όπου φτάνει το χέρι μας να πάμε. Εδώ να ευχαριστήσω και όσους συνεισφέρουν, προσφέροντας με τον οποιονδήποτε τρόπο στην προσπάθειά μας αυτή. Είναι η Ρόδος, η Θεσσαλονίκη είναι στον στόχο, η Κρήτη, θέλουμε να πάμε σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Επιλέχθηκε η Ρόδος γιατί εδώ ζει η αδερφή μου. Έρχομαι τακτικά στη Ρόδο, γνωρίζω τη Ρόδο εξ αφορμής της αδερφής μου και ζώντας εδώ κάποιες στιγμές, λέω ρε παιδί μου τι ωραίο τοπίο αυτό, τι ωραίο πλάνο έχει εδώ, τι ωραία να δημιουργήσουμε μια σχέση με το «Μπρούσκο» στη Ρόδο, το σκεφτήκαμε, η Βάνα μας (σ.σ. Δημητρίου) έχει γράψει το σενάριο και είμαστε εδώ.

Όπως προαναφέρατε, η αδελφή σας ζει εδώ, στον Μονόλιθο και έρχεστε συχνά. Τι εντυπώσεις σας έχει αφήσει η ζωή και οι άνθρωποι εδώ;
Αυτό είναι μεγαλείο! Γιατί και στο Rodos Palace που μας φιλοξενεί και θα θέλαμε να το ευχαριστήσουμε και στα υπόλοιπα μέρη που έχουμε κάνει γυρίσματα, ο κόσμος είναι όλο χαμόγελα. Ζούμε μοναδικές στιγμές με την αγάπη του κόσμου. Βλέπω ότι το «Μπρούσκο» εδώ έχει μια τεράστια αγκαλιά από τον κόσμο. Αυτά ξέρεις, μπορείς να τα εκφράσεις με χίλιες δύο λέξεις, αλλά είναι τόσο σπουδαίο, τόσο σημαντικό που όσο κι αν φλυαρούμε δεν μπορώ να σου το μεταφέρω. Το ζούμε, το απολαμβάνουμε, το χαιρόμαστε και ευχαριστούμε γι’ αυτό.


Ο Κούλλης Νικολάου με τον γαμπρό του από τον Μονόλιθο, Μιχάλη Παπασταμάτη

Έχετε εντοπίσει καθόλου κοινά στοιχεία ανάμεσα στους Ροδίτες και τους Κυπρίους;
Αυτό το έχω αντιληφθεί χρόνια τώρα. Είμαστε σχεδόν οι ίδιοι. Ακόμη και στην ντοπιολαλιά. Μάλιστα έχω παρατηρήσει και ένα στοιχείο το οποίο μπορεί να μην το αντιλαμβάνεται κανείς, αλλά έχουμε την ίδια σύνταξη λόγου στην πρόταση. Χρησιμοποιούμε δηλαδή με την ίδια σειρά λέξεις για να συντάξουμε πρόταση. Κι αυτό κάνει όλους τους Ροδίτες, αν τους ακούς όλους μαζεμένους από μακριά, να νομίζεις ότι είναι Κύπριοι και αντίστοιχα τους Κύπριους όταν μιλάνε να νομίζουν ότι είναι Ροδίτες.

Πώς καταφέρνετε να «γεφυρώνετε» την απόσταση με την αδελφή σας, καθώς είστε και μια πολυμελής οικογένεια;
Είναι αυτό ακριβώς που είπες τώρα. Είμαστε πολυμελής οικογένεια, δέκα αδέλφια. Έχω ζήσει άπειρες εμπειρίες, δεν μεγαλώσαμε εύκολα, μεγαλώσαμε με δυσκολίες, τις οποίες ευγνωμονούμε τον Θεό που μας τις έστειλε για να είμαστε τόσο ενωμένοι σήμερα. Δεν μπορεί να μας χωρίσει τίποτα, ως οικογένεια. Είμαστε δεμένη οικογένεια και η Άρτεμις μας η οποία ζει στη Ρόδο, ευτυχώς που είναι τόσο κοντά και δεν είναι στην Αυστραλία.


Στιγμιότυπο από τα γυρίσματα στον Έμπωνα

Αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές, σήμερα η αδελφή σας έχει και γενέθλια.
Κι εγώ τώρα το πληροφορήθηκα ή μάλλον τώρα το συνειδητοποίησα. Δεν μπορώ να κρατάω και τις δέκα ημερομηνίες! Έχει όμως πράγματι τα γενέθλιά της και είναι σημαδιακή ημέρα για εμένα.

Είστε το τελευταίο απ’ τα δέκα παιδιά και όπως έχετε δηλώσει παλαιότερα, περάσατε δύσκολα χρόνια. Ωστόσο τις τελευταίες δύο δεκαετίες είστε ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς στην Κύπρο και για πάνω από 15 χρόνια ως παραγωγός. Πώς βιώνετε αυτή την επιτυχία;  
Δεν ξέρω πώς είναι στα μάτια τα δικά σας. Για εμένα είναι μια φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων και ευχαριστώ τον Θεό που μου δίνει την δύναμη να προχωρώ και να πηγαίνω ένα βήμα μπροστά, μέσα από περιπέτειες όμως. Δεν βρήκα τίποτα εύκολο. Αντιθέτως ήταν όλα δύσκολα, αλλά το θεωρώ πεπρωμένο. Δεν μετανιώνω για τίποτα, δεν στεναχωριέμαι για τίποτα και δεν είμαι μίζερος για τίποτα. Έχω κάνει λάθη, δεν μετανιώνω ούτε για τα λάθη μου. Όλα έπρεπε να συμβούν έτσι και προχωρώ. Η επιτυχία είναι κάτι σχετικό, ξέρεις. Είμαι καλά, αισθάνομαι καλά και ευχαριστώ τον Θεό που μου δίνει τη δύναμη η δουλειά μου να ανταποκρίνεται στον κόσμο. Σίγουρα δεν βγαίνει τίποτα εύκολα. Βγαίνει με αγάπη και με το δώσε. Αν δώσεις θα πάρεις, αν δεν δώσεις δεν θα πάρεις ή ό,τι δίνεις παίρνεις.


Ο «Ματθαίος» με τον συντάκτη της «Ροδιακής» Μπάμπη Μαστροδημήτρη

Αναφέρατε προηγουμένως ότι το «Μπρούσκο» παίζεται σε περισσότερες από 50 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Λατινική Αμερική.
Και Κεντρική Αμερική πλέον…

Τι μπορούμε να περιμένουμε ακόμη από το «Μπρούσκο»;
Δεν ξέρω, πραγματικά. Δεν είναι μια προγραμματισμένη κατάσταση. Εξελίσσεται όλο αυτό και μας αφήνει και εμάς άφωνους. Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι γίνεται. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης μια σειρά αγοράζεται από πολυεθνικά κανάλια και παίζεται σε τόσες χώρες. Ο Θεός βοήθησε, τι να πω. Ευχαριστούμε τον Θεό.

Αν είχε την δυνατότητα κάποιος από τους αναγνώστες μας να σας θέσει κάποια ερώτηση, προφανώς θα ήταν για τον «παράφορο» έρωτα που ζείτε στη σειρά με την Αναστασία. Πιστεύετε ότι στο τέλος θα υπάρξει happy end;
Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί. Εγώ δεν θα σου μιλήσω τώρα ούτε ως παραγωγός, ούτε ως τηλεθεατής, αλλά ως ηθοποιός που ερμηνεύει έναν ρόλο. Εγώ βλέπω μια καλογραμμένη σεναριακή σχέση της Αναστασίας και του Ματθαίου. Από εκεί και πέρα νιώθω φοβερά τυχερός που είναι η Βαρβάρα Λάρμου στον ρόλο αυτό και εκτός του ότι είναι μια σπουδαία ηθοποιός, έχουμε και μια απίστευτη χημεία. Έτσι που να έχει αγαπηθεί και να δώσουμε μια προέκταση του σεναρίου και να αγαπηθεί από τον κόσμο. Σεναριακά η Βάνα έχει κάτι στο μυαλό της, αλλά δεν μας τα λέει όλα γιατί δεν είναι και ωραίο να τα ξέρουμε όλα. Δεν ξέρω πού θα φτάσει αυτή η σχέση, εμένα με ενδιαφέρει ότι γίνονται πάρα πολύ ωραίες σκηνές μέσα στα επεισόδια και διανθίζονται τα επεισόδια και με τη συμμετοχή αυτών των δύο. Πού θα καταλήξει ένας Θεός ξέρει και αυτή είναι και η αλήθεια.

Με τον Ανδρέα Γεωργίου εκτός από τηλεοπτικά αδέλφια, είστε συμπαραγωγοί στο «Μπρούσκο», αλλά και στα «Δίδυμα Φεγγάρια». Πώς εξελίσσεται αυτή η συνεργασία μέσα στον χρόνο;
Γνωριζόμαστε χρόνια με τον Ανδρέα, αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια έχουμε δημιουργήσει την επαγγελματική μας σχέση και έχουμε έρθει τόσο κοντά ο ένας στον άλλο. Νομίζω ότι είναι μια καρμική σχέση, μια αδελφική σχέση, είναι μια χημεία απίστευτη, ο Θεός να μας φυλάει να μην μας ματιάσει κάποιος. Συνυπάρχουμε, είμαι μια πολύ καλή σχέση και εύχομαι να μην χαλάσει ποτέ. Ονειροπολούμε μαζί, έχουμε τις διαφορές μας στον τρόπο σκέψης, τα αντίθετα έλκονται στην επαγγελματική μας σχέση με τον Ανδρέα, όμως ταυτόχρονα, υπάρχει ένα κοινό όραμα και κρατάει ο ένας τον άλλο. Ισορροπούμε ο ένας στον άλλο.

Στη σειρά συμμετέχει και ένας Ροδίτης ηθοποιός, ο οποίος έκανε από πέρυσι το ντεμπούτο του, ο Μανώλης Κλωνάρης. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;
Και στα γυρίσματα συμμετέχει τώρα ακόμη μια Ροδίτισσα η Σουζάνα (σ.σ. Καρδούλια). Ο Μανώλης Κλωνάρης είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, όταν χρειάστηκε να ψάξουμε για το ρόλο του Αλκιβιάδη τον είδαμε και εκτός από ηθοποιός είναι καλό παιδί, οπότε δικαιωματικά έχει το ρόλο αυτό.

Βαρβάρα Λάρμου: «Δεν θα έβλεπα την σχέση του Ματθαίου με την Αναστασία να έχει αίσιο τέλος»

Έχετε ξαναέρθει στην Ρόδο; Πώς σας φαίνεται;
Είχα έρθει πολύ μικρή, από τότε όμως που ενηλικιώθηκα δεν έχω ξαναέρθει. Είναι ένα πολύ όμορφο και πολύ γραφικό νησί.

Έχετε εντοπίσει κοινά σημεία με την Κύπρο;
Νομίζω ότι υπάρχει εδώ ένα χωριό που λέγεται Αρχάγγελος. Γενικά υπάρχει αρκετά κοινά σημεία, πράγματι. Εδώ ας πούμε που είμαστε σήμερα (σ.σ. Έμπωνας) είναι σαν να είμαστε στην Κύπρο.

Έχοντας ζήσει και στο εξωτερικό θεωρείτε ότι θα μπορούσατε να ζήσετε σε ένα μέρος όπως η Ρόδος;
Πιο πολύ θα μου άρεσε να ζω σε ένα νησί. Θα μου άρεσε!


Οι πρωταγωνιστές του «Μπρούσκο» με φόντο το μνημείο για το λημέρι των κατασκόπων 
στο Μονόλιθο

Στη σειρά υποδύεστε την Αναστασία Γιαννακάκη, μια γυναίκα αρκετά πεισματάρα. Έχετε κοινά στοιχεία με τον πραγματικό σας χαρακτήρα;
Αχ! Στο πείσμα σίγουρα ναι. Κι άλλα στοιχεία. Έχω πάρα πολλά κοινά στοιχεία με την Αναστασία.

Αυτό σας βοηθάει καλύτερα να μπείτε στο πετσί του ρόλου και να τον υποδυθείτε καλύτερα;
Έχουμε και στοιχεία όμως που είναι κόντρα. Έτσι κι αλλιώς όμως όταν κάνεις ένα ρόλο ψάχνεις να βρεις κοινά στοιχεία. Αν ψάξεις μέσα σου, σίγουρα θα τα βρεις.

Αν ήσασταν σεναριογράφος της σειράς τι τέλος θα δίνατε στην σχέση του Ματθαίου με την Αναστασία;
Νομίζω η σχέση των δύο είναι πολύ καρμική, οπότε εγώ προσωπικά δεν θα την έβλεπα να έχει αίσιο τέλος!

Ποιο θεωρείτε ότι είναι το συστατικό αυτής της επιτυχημένης σειράς που πλέον προβάλλεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά;
Η ομάδα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες και το δέσιμο που έχουμε. Αλλά το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε. Η καλή ενέργεια, η θετικότητα. Εννοείται επίσης η σκηνοθετική και αισθητική ματιά και ένα πολύ δυνατό σενάριο. Όλα αυτά σε συνδυασμό δημιουργούν ένα δυνατό αποτέλεσμα.


Συνέντευξη με φόντο το γραφικό χωριό του Μονολίθου

Τα δικά σας όνειρα και οι φιλοδοξίες ως ηθοποιός πού φτάνουν;
Σε διαφορετικές περιόδους της ζωής μου είχα και διαφορετικές φιλοδοξίες. Νομίζω ένας συνδυασμός τηλεόρασης, θεάτρου και ίσως μιας κινηματογραφικής ταινίας θα ήταν για μένα το ιδανικό.

Υπάρχουν οι ανάλογες ευκαιρίες στην Κύπρο;
Αυτή τη στιγμή προετοιμάζομαι για μια παράσταση στην Αθήνα, στην οποία θα συμμετέχω.

Πόσο δύσκολο είναι όμως να τα προλάβετε όλα αυτά μαζί και να ταξιδεύετε συνεχώς ανάμεσα σε Κύπρο και Ελλάδα;
Χρειάζεται συνεχώς πολλή δύναμη, γιατί πολλές φορές συνεπάγεται και πολύ κούραση. Από την άλλη όμως αυτό που παίρνω πίσω λειτουργεί ως αντίβαρο και με ισορροπεί.

Στέφανος Μιχαήλ: «Η Ρόδος μοιάζει πάρα πολύ με την Κύπρο»

Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από τη Ρόδο;
Η Ρόδος είναι πάρα πολύ ωραία, έχω ξαναέρθει. Μοιάζει πάρα πολύ με την Κύπρο. Περνάμε καλά στα γυρίσματα, ο κόσμος μας αγαπάει και νομίζω ότι θα πάρουμε πίσω στην Κύπρο πάρα πολύ καλό υλικό.

Το περασμένο καλοκαίρι τα δύο τηλεοπτικά σας αδέλφια ο Κούλλης Νικολάου και ο Ανδρέας Γεωργίου πέρασαν τις διακοπές τους στη Ρόδο. Εσάς θα σας άρεσε να κάνετε τις διακοπές σας στο νησί;
Ναι βέβαια, γιατί όχι.

Νωρίτερα άκουσα να μιλάτε για τα χόμπι σας, το κυνήγι και το ψάρεμα και τα σχετικά σημεία που υπάρχουν στη Ρόδο. Ίσως θα μπορούσατε να το συνδυάσετε.
(Γέλια) Ναι σίγουρα.


Ο Στέφανος Μιχαήλ στο οινοποιείο Κουνάκη

Στη σειρά υποδύεστε το Νεκτάριο, που θεωρείται γόης με πολλές κατακτήσεις και… απιστίες. Στην πραγματική ζωή οι γυναίκες πόσο σας εμπιστεύονται; Επηρεάζονται καθόλου από το ρόλο σας;
Αν είσαι σωστός στη σχέση σου και σέβεσαι την κοπέλα με την οποία είσαι, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην σε εμπιστεύεται. Όταν έχει όμως ανασφάλειες πρέπει να της αποδείξεις ότι την σέβεσαι και ότι είσαι εκεί γι’ αυτήν. Αν θες να κάνεις απιστίες και διάφορα, απλώς δεν κάνεις σχέση.


Σκηνή από τα γυρίσματα σε αμπελώνα του Έμπωνα

Πώς προέκυψε η ηθοποιία για σας; Αντί για σπουδές δασονόμου στην Αυστρία επιστρέψατε στην Κύπρο και βρεθήκατε στο «Μπρούσκο».
Όταν επέστρεψα από την Αυστρία, έτυχε να γνωρίσω τον Κούλλη, είχα ξεκινήσει ήδη τα μαθήματα υποκριτικής, χωρίς όμως να το βλέπω επαγγελματικά. Απλώς μου άρεσε. Ξεκίνησε να παίζω σε μια παραγωγή που έκανε ο Κούλλης στα «άσπρα μπαλόνια». Έτσι ξεκίνησε η πορεία μου στην υποκριτική και συνεχίζεται πλέον στο «Μπρούσκο».

Η σύμπραξη Ελλάδας και Κύπρου μπορεί να φέρει στο μέλλον ακόμη καλύτερες παραγωγές;
Αυτό που έγινε με το «Μπρούσκο» δεν έχει ξαναγίνει για τα κυπριακά δεδομένα και όπως εξελίχθηκε στην πορεία, ούτε για τα ελληνικά. Είναι μια σειρά που παίζεται πλέον σε 54 χώρες. Είναι κάτι τεράστιο αυτό που συμβαίνει. Νομίζω ότι είναι καλό για όλους μας. Είμαστε τυχεροί που παίζουμε στο «Μπρούσκο», γιατί είναι μια ευκαιρία να μας μάθει ο κόσμος να μας μάθουν και σε άλλες χώρες. Γενικά κάνει καλό και στην εικόνα, εκτός του ότι είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα αυτό που βγαίνει.


Ματθαίος, Νεκτάριος και Αναστασία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο οινοποιείο Κουνάκη

Η προσωπική σας επιτυχία μέσω του «Μπρούσκο»  έχει αλλάξει καθόλου τις συνήθειές σας και τον τρόπο που σκέφτεστε;
Καθόλου, καθόλου. Το να είσαι αναγνωρίσιμος και να σε ξέρει ο κόσμος που πας και να θέλει να σου μιλήσει, είναι φυσικό επακόλουθο. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει στον καθένα. Απλώς το διαχειρίζεσαι ξέροντας ποιος είσαι. Δεν το διαχειρίζεσαι σαν να είσαι κάποιος άλλος.

Στην σειρά υποδύεστε έναν πολύτεκνο πατέρα. Στην πραγματικότητα πώς τα πάτε με τα παιδιά;
Μια χαρά πάρα πολύ καλά. Μου αρέσουν τα παιδιά και εύχομαι κάποτε να κάνω τα δικά μου.

Ιωσήφ Μαρινάκης: «Είχα έρθει όπως όλοι για διακοπές στη Ρόδο με το σχολείο»

Μιλήστε μας για τον ρόλο σας στο «Μπρούσκο» μιας και είστε από τα καινούργια πρόσωπα την φετινή σεζόν στην σειρά;
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να αναφέρω ακόμη αρκετά πράγματα καθώς δεν έχω μπει ακόμη στη σειρά. Ουσιαστικά είμαι ένας Κρητικός που ζει στην Αθήνα και κατεβαίνει στην Κρήτη για να ξεκαθαρίσει κάποιες υποθέσεις του αδελφού του και με την ευκαιρία συναντήθηκαν και με την Αναστασία με την οποία γνωρίζονται από παλιά.

Το γεγονός ότι κατάγεστε από την Κρήτη σας βοηθάει στο να υποδυθείτε καλύτερα τον ρόλο σας; Το έχει η μοίρα σας να υποδύεστε Κρητικούς; Στο παρελθόν έχετε υποδυθεί έναν παρόμοιο ρόλο με μεγάλη επιτυχία στο σίριαλ «της Αγάπης Μαχαιριά».
Αν μη τι άλλο έχω βιώματα από την Κρήτη και άσχετα από το DNA που υπάρχει μέσα, όταν έχεις παρακολουθήσει ανθρώπους και  σου δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσεις χαρακτήρες και καταστάσεις μέσα από την Κρήτη, αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεσαι, σε βοηθάει πάρα πολύ. Βοηθάει να παίρνεις πράγματα από χαρακτήρες που έχεις συναντήσει ήδη στη ζωή σου.


Ο Ιωσήφ Μαρινάκης στα παρασκήνια των γυρισμάτων

Πόσο σημαντική είναι η σύμπραξη της Ελλάδας με την Κύπρο στο τηλεοπτικό τοπίο, δεδομένου ότι μετά το ξέσπασμα της κρίσης είχαμε φτάσει σε σημείο να υπάρχουν μόνο τούρκικα σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση;

Πολύ σημαντικό, ειδικά αν σκεφτούμε ότι αν δεν υπήρχε η Κύπρος, τι θα κάναμε; Ήρθε μια εποχή που η Ελλάδα έχει τρελούς φόρους, ΦΠΑ, τα οποία είναι πάρα πολύ ανεβασμένα. Στην Κύπρο όμως δίνεται η ευκαιρία σε έναν παραγωγό να κάνει την ίδια δουλειά με πολύ λιγότερα χρήματα.

Έχετε ξανασυνεργαστεί μαζί με τον κ. Κούλλη Νικολάου στο «Βαλς με 12 θεούς». Πώς είναι η μεταξύ σας συνεργασία;
Για να βρίσκομαι πάλι εδώ, ήταν πολύ ευτυχής η συνάντηση και η συνεργασία μας. Χωρίς προβλήματα, τα λιγότερα σε μια συνεργασία και νομίζω ότι γι’ αυτό και εκείνοι με επέλεξαν για το «Μπρούσκο» και εγώ δέχθηκα.

Η Ρόδος πώς σας φάνηκε;
Η Ρόδος είναι ένα πολύ ωραίο νησί! Είχαμε έρθει πριν από 3-4 χρόνια με την παράσταση «σ’ αγαπάω αλλά» και όπως όλοι στην εκδρομή του σχολείου πριν από… 250 χρόνια. Είναι ένα πολύ ωραίο νησί.

Πηγή : «Μπρούσκο»: Πώς και γιατί επιλέχθηκε η Ρόδος για να γίνουν τα γυρίσματα του σίριαλ (φωτορεπορτάζ) | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/349712/mproysko-pws-kai-giati-epilexthhke-h-rodos-gia-na-ginoyn-ta-gyrismata-toy-sirial-fwtoreportaz#ixzz4NWD4TrCa  

Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου