Αλλαγή πλεύσης του Ιστολογίου “ΡΟΔΟΣυλλέκτης”

Το Ιστολόγιο του ΡΟΔΟΣυλλέκτη, απευθύνεται σε όσους αγαπούν τον τόπο τους… εδώ είναι λοιπόν και περιμένει τα δελτία για τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων αλλά και ότι αφορά τον τόπο μας – ακόμα και την πολιτική… Το Email μας είναι: r.telxinas@yahoo.gr

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Θάνατος 25χρονου αλλοδαπού λουόμενου στη Ρόδο στην παραλία “ΤΡΑΟΥΝΟΥ”

- Εντοπισμός σωρού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Μύκονο
- Θάνατος λουόμενου στη Ρόδο
- Θαλάσσια ρύπανση από πετρελαιοειδή στην Ελευσίνα
- Θαλάσσια ρύπανση στην Ύδρα
- Παροχή συνδρομής σε λάντζα στην Αστυπάλαια

Δημοσιεύθηκε από mme την Κυρ, 25/09/2016 - 00:09

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΤΡΑΟΥΝΟΥ” ν. Ρόδου, 25χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από τη Λιμενική Αρχή Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****
Εντοπίστηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, μία (01) σορός ανδρός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην παραλία “ΠΑΝΟΡΜΟΣ” ν. Μυκόνου.
Η ανωτέρω σορός, ύψους 1,70 μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, έφερε κοντά μαύρα μαλλιά, ένα μικρό τατουάζ σχήματος καρδιάς και χρώματος μπλε στον καρπό του αριστερού χεριού, καθώς και μωβ φόρμα γυμναστικής, μαύρο φανελάκι και μωβ μακρυμάνικη μπλούζα με κουκούλα
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου ενώ η σωρός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Σύρου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας από τον υπεύθυνο εγκαταστάσεων “Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.” Ασπροπύργου ότι προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση εντός των ανωτέρω εγκαταστάσεων.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη ρύπανσης σε προβλήτα της ανωτέρω εγκατάστασης από μαύρα πετρελαιοειδή εκτάσεως περίπου πενήντα (50) τ.μ. εγκλωβισμένα εντός πλωτών φραγμάτων τα οποία είχε ποντίσει προσωπικό της εγκατάστασης. Επίσης διαπιστώθηκε η ύπαρξη μικρής ποσότητας μαύρων πετρελαιοειδών πάνω στην ίσαλο γραμμή των Δ/Ξ “ΙRΙΝΙ” και Δ/Ξ “SIGNAL PUMA” τα οποία ήταν προσδεδεμένα σε παρακείμενο χώρο του εν λόγω προβλήτα.
Ανωτέρω ρύπανση προκλήθηκε από διαρροή αγωγού διακίνησης πετρελαιοειδών και συγκεκριμένα από τη φλάντζα έκτακτης ανάγκης.
Οι εργασίες απορρύπανσης συνεχίζονται από προσωπικό των εγκαταστάσεων και προσωπικό ιδιωτικής αντιρυπαντικής εταιρείας.
Τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.
Από την Λιμενική Αρχή Ελευσίνας που διενεργεί την προανάκριση κινήθηκε παράλληλα η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

*****
Θαλάσσια ρύπανση από λύματα εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ύδρας στη θαλάσσια περιοχή “ΜΑΝΔΡΑΚΙ” ν. Ύδρας.
Συγκεκριμένα η ανωτέρω ρύπανση εκτάσεως εκατό (100) μ. μήκους και πενήντα (50) μ. πλάτους προερχόταν από διαρροή αγωγού αποχέτευσης του Δήμου Ύδρας. Με τη συνδρομή τεχνικού η διαρροή σταμάτησε ενώ η ρύπανση αυτοδιαλύθηκε λίγες ώρες αργότερα.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****
Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αστυπάλαιας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την παροχή συνδρομής στη Λάντζα “ΠΟΣΕΙΔΩΝ” με δύο (02) επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια ν. Αστυπάλαιας λόγω απώλειας προσανατολισμού.
Άμεσα στην περιοχή έσπευσε Ε/Γ-Α/Κ σκάφος “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” Ν.Π. 164 με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής το οποίο εντόπισε την ανωτέρω λάντζα, με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους και το συνόδεψε μέχρι τον ασφαλή κατάπλου της στο λιμένα Αγίου Ανδρέας όπου αγκυροβόλησε ασφαλώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 1ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 2ο μέρος.

Η Ρόδος στην Ιταλοκρατία 3ο μέρος.

Η Ρόδος επί Ιταλοκρατίας 1920 – 1940

Εγω σωπαίνω....Φτύνω!!!

Μου μιλούν για δικαιοσύνη....οι δικαστές, Μου μιλούν για ηθική...οι αγύρτες, Μου μιλούν για ζωή...οι δολοφόνοι, Μου μιλούν για όνειρα...οι έμποροι, Μου μιλούν για ισότητα...τα αφεντικά, Μου μιλούν για φαντασία...οι υπάλληλοι, Μου μιλούν για ανθρωπιά...οι στρατοκράτες, Εγω σωπάινω....Φτύνω.


ΡΟΔΟΣυλλέκτης: e-mail r.telxinas@yahoo.gr
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στον ΝΕΟ ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://rouvim.blogspot.com

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: http://rouvim.blogspot.com/
ΚΡΗΤΗΝΙΑ: http://www.kritinia.gr/
ΙΣΤΡΙΟΣ: http://istrio.blogspot.com/
ΣΟΡΩΝΗ: http://www.ampernalli.gr/
Dj news: http://fanenos.blogspot.com/
ΠΑΛΜΟΣ: http://www.palmos-fm.gr/
ΕΚΟΦΙΛΜ: http://www.ecofilms.gr/
ΡΑΔΙΟ1: http://www.radio1.gr/
http://www.ksipnistere.blogspot.com/
ΣΦΕΝΤΟΝΑ: http://gipas.blogspot.com/
ΡΟΔΟΣυλλέκτης: http://www.rodosillektis.com/
Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου: http://opsrodou.gr/
ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: http://www.hamogelo.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ – ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ: http://rodosillektis.blogspot.gr/
Ιστοσελίδα του ΡΟΔΟΣυλλέκτη: http://www.rodosillektis.com/
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: http://www.pnai.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: http://www.rodos.gr/el/

Αρχειοθήκη ιστολογίου